آبادان در وضع قرمز و خرمشهر در وضع نارنجی آلودگی هوا

آبادان در وضع قرمز و خرمشهر در وضع نارنجی آلودگی هوا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه هجدهم تیر بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق به میزان ۲.۵ میکرون، شاخص کیفی هوا در آبادان با ۱۵۳، امیدیه و اهواز با ۱۵۲، رامهرمز با ۱۵۱، سوسنگرد با ۱۹۲ و هندیجان با ۱۶۴ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت قرمز و ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی قرار دارد.

همچنین در این مدت وضعیت هوا در شهر‌های خرمشهر با ۱۲۹، اندیمشک با ۱۲۳، بهبهان با ۱۱۹، دزفول با ۱۱۳، شوش با ۱۱۸ و هویزه با ۱۰۲ در وضع نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد.

براساس این گزارش وضعیت هوا در آغاجاری، ایذه، باغملک، آغاجاری، دزپارت، شادگان، شوشتر، گتوند، لالی، ماهشهر، مسجدسلیمان، ملاثانی و هفتکل به علت نبود آلودگی، قابل قبول گزارش شده است.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.