آغاز به کار ستاد خدمات سفر مشهد برای تابستان ۱۴۰۴

آغاز به کار ستاد خدمات سفر مشهد برای تابستان ۱۴۰۴

مشهد – فرماندار مشهد گفت: ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد مقدس از امروز رسماً فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسن حسینی طی نشست ستاد خدمات سفر شهرستان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم شریف ایران اسلامی توسط رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد مقدس از امروز رسماً فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

فرماندار مشهد با اشاره به اینکه در بخش حمل‌ونقل، باتوجه به اینکه گرایش سفر به مشهد بیشتر است قطعاً برای برگشت زائران باید آمادگی لازم را داشته باشیم، افزود: کمیته حمل‌ونقل بر اساس الزامات، تمهیدات لازم را در این خصوص خواهد اندیشید.

وی با بیان اینکه در بحث تأمین ارزاق مشکل خاصی نداریم، عنوان کرد: بعضی خریدهای هیجانی در فروشگاه‌ها را شاهد بودیم که باید مدیریت شود. باید به سمت راهکاری اقناعی و ایجابی برویم که از خریدهای کاذب جلوگیری شود چون هیچ مشکلی برای تأمین کالاهای اساسی نداریم.

حسینی خبر داد: برنج هندی و ایرانی به وفور در بازار وجود دارد. خوشبختانه در خصوص تأمین برنج پاکستانی هم اقدامات خوبی در حال انجام است و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.

فرماندار مشهد با تاکید بر اینکه «اقامتگاه‌های غیرمجاز» باید تحت کنترل و پایش و اعمال قانون قرار گیرند، اعلام کرد: در این مکان‌های فاقد استانداردهای لازم اگر برای کسی اتفاقی رخ دهد، بهرحال مسئول هستیم، لذا ضرورت دارد شهرداری مشهد در مکان‌های غیر مجازی که پذیرش مسافر دارند، تذکرات لازم را بدهد.

وی با بیان اینکه در حوزه ایمنی و انتظامی مشهد مقدس از آمادگی بسیار خوب برخوردار هستیم، خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز چنانچه هرگونه حرکت مشکوک را مشاهده کردند، با خطوط ۱۱۴ و ۱۱۳ تماس حاصل کنند و موارد را اطلاع بدهند.

حسینی با تاکید بر اینکه نظارت بر بازار به شکل مستمر در حال انجام است، هشدار داد: در برخورد با هرگونه گران فروشی و احتکار، هیچگونه رأفت در کار نخواهد بود و رفتار با این افراد مانند زمان جنگ است.

فرماندار مشهد ادامه داد: در بحث خدمات شهری، شهرداری تجربیات خوبی دارد و قطعاً شاهد خدمات رسانی خوبی خواهیم بود. ضرورت دارد در این شرایط نسبت به پایش سطل‌های زباله و جوی‌ها اهتمام بیشتری معمول گردد. بر این اساس؛ در خصوص اسکان هم امکان نزدیک هفتصد هزار نفر شب در مشهد طی سه سطح اسکان رسمی مانند هتل‌ها، مهمانپذیرها و…. اسکان موقت مانند زائرسراها، مدارس و….. و اسکان اضطراری مانند حسینیه‌ها، سالن‌های شهری و… آماده خدمت هستند که از طریق تلفن ۳۷۰۴۵ همه می‌توانند اطلاعات دقیق نحوه اسکان را بنا به تمایل دریافت نمایند.

وی گفت: طبق روال معمول، بحث ارزیابی کارگروه‌ها در دستور کار واحد بازرسی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس خواهد بود.

گفتنی است؛ احمد شافعی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار، سیدمرتضی حیدری معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در این جلسه حضور داشتند.

کد خبر 6503729

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • گردشگران خارجی با کشتی از هرمزگان به کشورشان بازگشتند

  • آغاز به کار ستاد خدمات سفر مشهد برای تابستان ۱۴۰۴

  • تامین و ذخیره کافی کالاهای اساسی در استان زنجان

  • بیش از ۲۱ درصد حجاج ایرانی به کشور بازگشتند

  • ادامه فعالیت داروخانه بیماران خاص در شرایط بحرانی

  • نتانیاهو شهره به زن‌کشی و کودک‌کشی است

  • مهار آتش در باغ‌ها و نخیلات روستای پور احمدی حاجی آباد

  • رسانه‌ها ضمن تزریق امیدآفرینی مردم را به آرامش دعوت کنند

  • هشدار مجلس به صهیونیست‌ها؛ دست از ادامه شرارت بردارید

  • برنامه‌های آموزشی با جدیت تمام دنبال می‌شود

  • التماس وارونه نتانیاهو جهت برقراری آتش بس

  • وقتی مجری روی آنتن شهادتش را تبریک گفت؛ نباید میکروفن رها می‌شد + فیلم

  • دستگیری جاسوسان موساد در بهارستان؛ متهمان قصد عملیات انتحاری داشتند

  • انهدام یک هواگرد دشمن در اطراف ورامین

  • کشف ۳ مکان تولید پهپاد در صالحیه

  • منابع صهیونیست: ایران موج جدید حملات موشکی را آغاز کرد

  • اعتراف «گروسی» بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران+ فیلم

  • تماس تلفنی ترامپ با نتانیاهو

  • نیویورک تایمز: در صورت همراهی واشنگتن، ایران تنگه هرمز را می بندد

  • پر می‌کشد از کوه دماوند به حیفا؛ آرش اگر این مرتبه بر چله نهد تیر

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴