آغاز چهارمین دوره لیگ قرآنی ضحی از ۱۵ شهریور در گیلان

آغاز چهارمین دوره لیگ قرآنی ضحی از ۱۵ شهریور در گیلان

رشت-دبیر جمعیت قرآنیان گیلان گفت: چهارمین دوره لیگ قرآنی ضحی با حضور ده‌ها تیم حافظ و قاری از سراسر گیلان از ۱۵ شهریور در تالار مرکزی رشت آغاز می‌شود.

امیرحجت مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره روند شکل‌گیری این مسابقات گفت: ایده برگزاری مسابقات تیمی میان مؤسسات قرآن و عترت استان گیلان از حدود یک دهه پیش مطرح شد، اما محدودیت‌های مالی مانع اجرای آن شد. وی افزود: نهایتاً از سال ۱۴۰۱ لیگ ضحی به‌طور رسمی آغاز به کار کرد و اکنون به چهارمین دوره رسیده است.

به گفته مرادی، میانگین حضور تیم‌ها در چهار دوره گذشته حدود ۱۰۰ تیم بوده است مسابقات در دو مرحله برگزار می‌شوند: جام ضحی (رقابت فشرده چندروزه برای تعیین قهرمان هر رشته) و لیگ ضحی (مسابقات طولانی‌مدت با جدول امتیازات و معرفی تیم‌های برتر در پایان فصل).

وی ادامه داد: مرحله نخست امسال، از ۱۵ تا ۱۶ شهریور در تالار مرکزی رشت با حضور تیم‌های برتر استان برگزار می‌شود و در پایان به قهرمانان، مدال، جام، لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

مرادی بر تأثیر رویداد بر فرهنگ جامعه قرآنی تأکید کرد و گفت: حافظان قرآن پیشران‌های فرهنگی در مسیر تحقق تمدن اسلامی هستند. در لیگ ضحی علاوه بر رقابت، مباحثه و هم‌افزایی علمی و معنوی میان شرکت‌کنندگان تقویت می‌شود.

وی بزرگ‌ترین چالش مسابقات را کمبود اعتبارات دانست و خاطرنشان کرد: باوجود حمایت ویژه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، برای توسعه مسابقات به حمایت مالی و معنوی سایر دستگاه‌ها نیاز داریم.

مرادی گفت: برنامه آینده لیگ ضحی، توسعه ملی و منطقه‌ای این رویداد است و مرادی از تلاش برای برگزاری مسابقات در سطح بین‌المللی به‌ویژه میان کشورهای حاشیه دریای کاسپین و آسیای مرکزی خبر داد.

کد خبر 6580634

  • برگزاری چهل و چهارمین دوره مسابقات نیمه نهایی قرآن نیروی زمینی سپاه

  • تجلیل از توان‌یاب نخبه قرآنی در سنقروکلیایی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اجرای زنده هنرمندان برجسته کشور با موضوع «امت احمد» در شیراز

  • آغاز چهارمین دوره لیگ قرآنی ضحی از ۱۵ شهریور در گیلان

  • هفته وحدت زمینه ساز وحدت اسلامی است

  • اهمیت و ضرورت آشنایی نسل جدید با بحث مهدویت

  • بازگشت ایمن پرواز دارای نقص فنی به فرودگاه قشم

  • غرفه مشاوره خانواده در جشن امت احمد(ص)

  • زنده نگه‌داشتن یاد قرآن در دل‌ها شیوه صحیح بندگی است

  • غرفه مریوان در جشن امت احمد(ص)

  • مهم‌ترین عناوین اخبار هرمزگان در روز جمعه ۱۴ شهریور

  • طنین ندای «لبیک یا رسول‌الله» با اجرای گروه دف‌نوازی در جشن امت احمد

  • مانور اف-۱۶ ونزوئلا بر فراز ناوشکن آمریکایی؛ واشنگتن هشدار جدی داد!

  • لحظه بمباران و فرو ریختن برج مسکونی "مشتهی" در شهر غزه

  • تشکل‌های محیط زیست اصفهان اجرای کنسرت در زاینده‌رود را محکوم کردند

  • زمان و مکان بازی تیم ملی فوتبال ایران در فینال تورنمنت کافا مشخص شد

  • غزه در آتش و گرسنگی؛ صف‌های غذا به قربانگاه تبدیل می‌شوند

  • پیش بینی وقوع تندباد در خوزستان

  • انتقاد از ضعف بزرگ تیم ملی فوتبال ایران؛ میراث کی روش از بین رفت!

  • حملات ویرانگر دشمن اسرائیلی به شهر غزه؛ کاتز: قفل درهای جهنم شکسته شد!

  • تلاش برای خلع سلاح مقاومت در ۳ جبهه؛ راهبرد آمریکا و اسرائیل چیست؟

  • ماجرای فساد ۴۰ میلیاردی در یک قرارداد مشاوره‌ای سازمان تامین اجتماعی

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴