آمار بالای مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس چهارمحال و بختیاری

آمار بالای مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری از افزایش مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس ۱۱۵ در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود شمسی پور دهکردی صبح شنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس ۱۱۵ در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ نسبت به سه ماهه اول سال ۱۴۰۳ افزایش ۱۱ درصدی داشته است.

وی افزود: مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس ۱۱۵ یکی از چالش‌های جدی در نظام امدادرسانی کشور است که نه‌تنها منابع محدود را هدر می‌دهد، بلکه جان بیماران واقعی را نیز به خطر انداخته و تماس‌های بی‌مورد، فشار روانی و فرسودگی شغلی را برای کارکنان اورژانس افزایش می‌دهد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: برخی تماس‌ها از روی کنجکاوی یا شوخی کودکانه انجام می‌شود، اما پیامدهای آن بسیار جدی است.

شمسی‌پور آموزش ناکافی درباره عملکرد اورژانس و اهمیت تماس‌های اضطراری، برای کودکان و نوجوانان از سوی والدین و عدم نظارت کافی والدین بر کودکان را یکی از دلایل تکرار این مزاحمت‌ها دانست.

وی با تأکید بر اهمیت تماس‌های هدفمند با اورژانس ۱۱۵، از شهروندان خواست تا از تماس‌های غیرضروری و شوخی با شماره ۱۱۵ خودداری کنند، چرا که هر تماس بی‌مورد ممکن است جان انسانی را به خطر اندازد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: لازم به ذکر است مزاحمت‌های تلفنی باعث ایجاد اختلال در کار مرکز ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی استان می‌شود و چه بسا جان انسانی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

شمسی‌پور خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سال گذشته فردی در مدت زمان ۵۰ روز بیش از ۳۰۰۰ تماس مزاحمت برای مرکز ارتباطات اورژانس ایجاد نمود که برای نامبرده رأی دادگاه مبنی بر مجازات وی صادر شد.

کد خبر 6513764

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دو راه پیش روی تنیس روی میز ایران برای کسب سهمیه تیمی جهان

  • دستگیری ۶ تبعه افغانی غیرمجاز در شوراب صغیر

  • سرمربی کامپوند: به موفقیت دختر ایرانی در بازی‌های جهانی امیدواریم

  • افتتاح استخر کارگران فارسان با امکانات مدرن؛ گامی در جهت ارتقا سلامت

  • لغو ۴ اعزام فدراسیون توان‌یابان به خاطر جنگ؛ چراغی که خاموش نمی‌ماند

  • استقلالِ ساپینتو صدرنشین آمارهای فنی؛ گلزنی، شوت و امیدگل در اوج

  • روایت عاشقی از تکیه‌ها و حسینیه‌های قدیمی شهر در ماه محرم

  • دورکار شدن ادارات ۶ شهرستان خوزستان به علت آلودگی هوا

  • محرم در مازندران؛ طنین «یا حسین» عالم را عزاخانه کرده است

  • هشدار نسبت به وضعیت خطرناک هوا در خراسان شمالی

  • اصابت موشک جنگنده اسرائیلی به کشور عربی در روز دوم جنگ

  • محکومیت اظهارات بی شرمانه مقامات آمریکایی علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی

  • کاهش اختیارات ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران در سنا رای نیاورد

  • ترامپ: احتمالا هفته آینده توافق آتش بس در غزه انجام می شود

  • اعلام مراسم خاکسپاری سردار محرابی و سردار باقری در بهشت زهرا (س)

  • پیاتزا: رؤیای تمام مربیان هدایت تیم والیبال ایران است

  • ایروانی: ایران بر غنی‌سازی در خاک خود اصرار دارد

  • جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای اقتدار

  • وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل ناتوان از نابودی توان هسته‌ای ایران است

  • عراقچی: ملت ایران هرگز اجازه نمی‌دهد کسی سرنوشتش را تعیین کند