اتاق اصناف: کالاهای ضروری به وفور در انبارها و فروشگاه‌ها موجود است

اتاق اصناف: کالاهای ضروری به وفور در انبارها و فروشگاه‌ها موجود است

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: در حال حاضر تمامی اقلام مورد نیاز مردم هم در بازار و هم در انبارها موجود است و براساس مصارف روز در بازار تزریق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران اظهار کرد: از ابتدای حمله تجاوزکارانه صهیونیستی همکاران در صنوف مختلف در معیشت مردم و اقلام اساسی و اتحادیه‌ها جلسات اضطراری و مدیریت شرایط شرکت کرده و تصمیمات لازم برای آنکه هموطنان با کمبود کالا مواجه نشوند گرفته شد.

وی در برنامه رادیویی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته و برنامه ریزی انجام شده و رصد بازار کالای اساسی که انجام شده در حال حاضر تمامی اقلام مورد نیاز مردم هم در بازار و هم در انبارها موجود است و براساس مصارف روز در بازار تزریق می‌شود.

او با بیان اینکه برخی از کالاها به دلیل شرایط فعلی خریدار بیشتر دارد و مردم نگران نباشند هیچ کمبودی در کالاها نداریم، گفت: برخی از کالاها را مردم از جمله کالاهای ضروری مانند کنسرو، ماکارونی و برنج از فروشگاه‌های بزرگ و کوچک خریداری کرده‌اند و به اندازه کافی هم در تولیدات داخل و هم در توزیع کالا موجود است.

رستگار تاکید کرد: مردم طوری رفتار نکنند که بازار دچار التهاب شود و همه چیز موجود است اگر نیاز به واردات باشد انجام می‌شود ولی در این شرایط همه مردم و هم‌وطنان کمک کنند که اختلالی ایجاد نشود.

رئیس اتاق اصناف تهران اظهار کرد: جای نگرانی نداریم و اگر کالایی دچار کمبود شود به حد نیاز تهیه کرده‌ایم و امکان جایگزینی کالا داریم که در این شرایط دچار مشکل نشویم از سوی دیگر مردم هم خود باید رعایت کنند. البته شبکه توزیع ما به صورت مویرگی دارای کالا است و ما با شرایط خودمان را تطبیق داده‌ایم. بنابراین ما در موضوعات معیشتی هیچ نگرانی نداریم.

رستگار با اشاره به نظارت بر توزیع کالاهای اساسی گفت: نظارت بر توزیع کالاهای اساسی وجود دارد و ما از ابتدا تمام توان و تلاش خود را به کار گرفته‌ایم که با همکاری دستگاه‌های از جمله تعزیرات، سازمان بازرسی و اتاق اصناف که نظارت‌ها تشدید شود و اگر در این زمینه با احتکار دچار کمبود کالا شویم با اشد مجازات برخورد خواهد شد.

وی افزود: تمامی قیمت‌ها دارای نرخ مصوب است و براساس مصوبات باید کالاها دارای ضریب سود مشخصی باشند و در این زمینه باید تمامی صنوف این موضوع را رعایت کنند و اگر تخلفی در این حوزه صورت گیرد با آنها برخورد شدید خواهد شد به طوری که افراد سو استفاده گر را از جریان اقتصادی حذف خواهیم کرد.

کد خبر 6503731 سمیه رسولی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سهمیه آرد نانوایی‌ها افزایش یافت

  • شورای هماهنگی دفاع اجتماعی؛ رکن نهضت مردمی برای تاب‌آوری ملی

  • بیمارستان‌های یزد برای ارائه خدمات به ساکنان و مسافران آماده هستند

  • شناسایی و جمع آوری ۸۱ دستگاه ماینر غیر مجاز در چهارمحال و بختیاری

  • گزارش میدانی خبرنگار مهر از وضعیت آرام تبریز در بامداد چهارشنبه

  • فراخوان جذب نیروی جهادی در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • فعالیت قدرتمند رسانه ملی از عوامل مقابله با جنگ رسانه ای دشمن است

  • پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی آغاز شد

  • حملات ایران، صهیونیست‌ها را «هتل‌نشین» کرد

  • تنهاچند روز بعد از آغاز حملات ایران موشک‌های «اسرائیل» رو به پایان است

  • التماس وارونه نتانیاهو جهت برقراری آتش بس

  • دستگیری جاسوسان موساد در بهارستان؛ متهمان قصد عملیات انتحاری داشتند

  • کشف ۳ مکان تولید پهپاد در صالحیه

  • منابع صهیونیست: ایران موج جدید حملات موشکی را آغاز کرد

  • انهدام یک هواگرد دشمن در اطراف ورامین

  • دبیرکل WHO سکوت خود را درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران شکست

  • تماس تلفنی ترامپ با نتانیاهو

  • پر می‌کشد از کوه دماوند به حیفا؛ آرش اگر این مرتبه بر چله نهد تیر

  • نیویورک تایمز: در صورت همراهی واشنگتن، ایران تنگه هرمز را می بندد

  • موشک‌های فتاح، حامل پیام اقتدار ایران به هم‌پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴