اجرای ۴۴ طرح‌ و مزرعه ترویجی و مقایسه زراعی در استان زنجان

  • پنجشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403090100056
  • خبرنگار : 50534
  • چاپ
اجرای ۴۴ طرح‌ و مزرعه ترویجی و مقایسه زراعی در استان زنجان

ایسنا/زنجان مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: طرح‌های انتخاب مشارکتی ارقام (PVS)، مقایسه تراکم‌های مختلف کشت (PDT) و مقایسه طرح تغذیه‌ای مختلف گندم (PNT) در سطح استان اجرا شده‌ است.

علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در سال زراعی جاری و با توجه به تاثیر و نقش این مزارع، طرح‌ها در ترویج و آموزش و انتقال نکات و دانش به روز کشاورزی، به بهره‌برداران با انتخاب روش و یافته‌های برتر توسط خود کشاورز و با توجه به اهمیت کشت زراعت گندم و همچنین برنامه وزارت‌خانه متبوع در خصوص خودکفایی این محصول، طرح‌های انتخاب مشارکتی ارقام (PVS)مقایسه تراکم‌های مختلف کشت (PDT) و مقایسه طرح تغذیه‌ای مختلف گندم(PNT) در سطح استان اجرا شده ‌است.

وی ادامه داد: از عوامل مهم تاثیرگذار در افزایش عملکرد در واحد سطح می‌توان به نوع رقم و سازگاری آن به منطقه، تراکم کاشت و نوع تغذیه اشاره کرد که بر این اساس سه طرح مذکور با مشارکت و نظرخواهی کشاورزان پیشرو، کارشناسان و محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان انتخاب و عملیاتی شده است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان عنوان کرد: طرح انتخاب مشارکتی ارقام شامل کشت ۱۱ لاین و ۱۶ رقم گندم، ۶ لاین و ۸ رقم جو، کشت ۱۰ رقم حبوبات دیم، طرح مقایسه‌ای تراکم کاشت با تراکم ۱۱۰، ۱۴۰ و ۱۷۰ کیلوگرم بذر در هکتار در محصول گندم و تراکم ۱۴۰، ۱۷۰ و ۲۰۰ کیلوگرم بذر در هکتار در محصول جو و طرح مقایسه‌ای تغذیه با تاثیر عناصر نیتروژن، پتاس، فسفر و اثر تنش خشکی در محصول گندم است.

انتهای پیام

  • مدیران خودرو
  • رسپینا
  • اقامت ۲۴
    خرید برنج ایرانی قیمت برنج ایرانی جمینجا خرید سی پی بلیط فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما سرور مجازی ایران طراحی سایت لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس HP خرید سرور خرید نهال erp نرم‌افزار مانتو چاپ لیبل ICDL مدرک خرید سی پی کالاف تعمیرکار جک پارکینگی دانلود فیلم مزایده خودرو دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما بهترین جراح بینی حرف آخر آژانس مسافرتی سفریار خرید سرور مجازی خرید بلیط هواپیما پهنای باند اختصاصی بوکینگ
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.