بازداشت و احضار اراذل و اوباش در بندرانزلی

  • چهارشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403083022833
  • خبرنگار : 50042
  • چاپ
بازداشت و احضار اراذل و اوباش در بندرانزلی

ایسنا/گیلان فرمانده انتظامی بندرانزلی گفت: در راستای طرح مقابله با اراذل و اوباش ۷۶ نفر از این افراد توسط پلیس امنیت عمومی این شهرستان، بازداشت و احضار شدند.

سرهنگ امیر وهاب‌زاده امروز، ۳۰ آبان ماه در جمع خبرنگاران ضمن هشدار به مخلان نظم و امنیت عمومی در جامعه اظهار کرد: پلیس اجازه قدرت نمایی و جولان دادن به اراذل و اوباش را نخواهد داد.

وی افزود: در راستای اجرای طرح مقابله با اراذل و اوباش به منظور ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان بندرانزلی، شناسایی و کنترل این افراد در دستور کار پلیس امنیت عمومی بندرانزلی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان بندرانزلی گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی بندرانزلی با همکاری و پلیس آگاهی، یگان امداد و ماموران کلانتری ۱۲ انتظامی شهرستان در این طرح ۳ نفر از اراذل و اوباش که با ایجاد رعب و وحشت سبب مزاحمت شهروندان می‌شدند، را دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در این طرح تعداد ۷۳ نفر از اراذل و اوباش شناسنامه دار و نوظهور نیز شناسایی و به پلیس امنیت عمومی احضار و از آنها در خصوص عدم ارتکاب هرگونه ناهنجاری اجتماعی تعهد اخذ شد.

سرهنگ وهاب‌زاده با اشاره به دستاوردهای دیگر این طرح، بیان کرد: در این طرح ماموران از ۱۵ واحد صنفی بازدید و برای ۹ واحد صنفی اخطار پلمب صادر و ۴ واحد متخلف را پلمب کردند.

وی در پایان با تاکید به برخورد قاطعانه و بدون اغماض مجموعه انتظامی با اراذل و اوباش، خاطرنشان کرد: برخورد با اراذل و اوباش یکی از اولویت‌های اصلی پلیس است و خواهد بود.

انتهای پیام

  • اقامت ۲۴
  • رسپینا
  • مدیران خودرو
    خرید برنج ایرانی قیمت برنج ایرانی جمینجا خرید سی پی بلیط فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما سرور مجازی ایران طراحی سایت لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس HP خرید سرور خرید نهال erp نرم‌افزار مانتو چاپ لیبل ICDL مدرک خرید سی پی کالاف تعمیرکار جک پارکینگی دانلود فیلم مزایده خودرو دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما بهترین جراح بینی حرف آخر آژانس مسافرتی سفریار خرید سرور مجازی خرید بلیط هواپیما پهنای باند اختصاصی بوکینگ
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.