بدرقه پیکر ۲ شهید والا مقام در چالوس قائمشهر

بدرقه پیکر ۲ شهید والا مقام در چالوس قائمشهر

ساری – پیکر دو شهید والا مقام ناشی از حمله تروریستی رژیم غاصب صهیونیستی به تهران در شهرهای چالوس و قائمشهر با حضور مردم ولایتمدار مازندران تشییع و بدرقه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشییع پیکر مطهر شهید مجید آل‌ابراهیم، از شهدای والامقام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، عصر جمعه با حضور پرشور مسئولان و مردم ولایت‌مدار شهرستان چالوس برگزار شد.

این مراسم از مقابل مصلای چالوس آغاز و با حضور امام جمعه، فرماندار و نماینده شهرستان چالوس، اعضای شورای تأمین، جمعی از مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی و اقشار مختلف مردم شهیدپرور تا مقابل فرمانداری ادامه یافت.

نماز پیکر پاک این شهید والامقام به امامت حجت‌الاسلام موسوی امام جمعه شهرستان چالوس در مقابل مجتمع آموزشی رفاهی امامت چالوس اقامه شد.

در ادامه پیکر مطهر شهید به شهر مرزن‌آباد منتقل و مراسم وداع در مسجد جامع این شهر با سخنرانی امام جمعه مرزن آباد و حضور مسئولان، مردم و خانواده معظم شهدا برگزار شد.

سپس پیکر شهید مجید آل‌ابراهیم به زادگاهش در روستای پنجک از توابع بخش مرزن‌آباد منتقل و پس از تشییع باشکوه، در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده شد.

تشییع پیکر سرباز شهید پارسا شکوهی در قائم شهر

همچنین پیکر پاک سرباز شهید پارسا شکوهی، جوان غیور قائم شهری که در انجام خدمت مقدس سربازی و در اثر حمله رژیم صهیونیستی در تهران به درجه رفیع شهادت نائل آمد، با حضور گسترده مردم و خانواده معظم شهدا از حسینیه عاشقان ثارالله تا میدان طالقانی این شهر تشییع و در گلزار شهدای امامزاده اسماعیل قائم شهر به خاک سپرده شد.

در این مراسم باشکوه، آحاد مردم شهیدپرور قائم شهر بار دیگر حمایت و وفاداری خود را به انقلاب اسلامی با یاد و خاطره شهدا اعلام کردند.

کد خبر 6513468

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حمایت رسانه داخلی از واتساپ که برای اسرائیل جاسوسی می‌کرد

  • تشییع و تدفین پیکر مطهر شهدای ملارد

  • دعوت مدیرکل کمیته امداد تهران از امدادگران برای حضور در مراسم تشییع

  • اصلاح ساعات کاری ادارات استان هرمزگان از ۷ تیرماه

  • ممنوعیت پرواز پهپاد و ریزپرنده‌ها در ایام محرم و صفر در دزفول

  • تشییع پیکر شهید مجید پرتویان در مسجد مقدس جمکران

  • بدرقه پیکر ۲ شهید والا مقام در چالوس قائمشهر

  • هشدار یک روانپزشک نسبت به «تفرقه قومی» در شرایط بحرانی

  • زمان آغاز تمرینات تیم فوتبال سپاهان مشخص شد

  • ۱۰ پرواز در یک روز؛ تسریع روند بازگشت حجاج ایرانی به کشور

  • توپ جنگی پهپادکش رونمایی شد

  • رویترز خبر داد: بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا

  • تمامی دستگاه‌های اجرایی شهر تهران شنبه تعطیل شد

  • احتمال معاوضه هجومی بین سپاهان و استقلال؛ همه چیز در گرو نظر دو سرمربی

  • واکنش شدیداللحن « عون و سلام» به حملات رژیم صهیونیستی به لبنان

  • کارشناس والیبال: انتخاب پیاتزا هوشمندانه بود؛ بازیکنان خوب سرویس زدند

  • دستور اخراج اتباع افغان غیرمجاز از کشور صادر شد؟

  • فشار ترامپ به نتانیاهو برای پایان دادن به جنگ غزه

  • سیدحسن خمینی: افق بسیار روشنی پیش روی مردم ایران قرار دارد

  • واکنش عراقچی به اظهارات اخیر مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی

  • روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴