برخورد قاطع دادستانی با هرگونه تصرف سواحل در رامسر

برخورد قاطع دادستانی با هرگونه تصرف سواحل در رامسر

رامسر- دادستان رامسر با تاکید بر اینکه با هر گونه تصرف سواحل برخورد جدی خواهد شد، نسبت به متخلفان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن سام خانیان صبح دوشنبه در جلسه ساماندهی سواحل ضمن انتقاد از اجرایی نشدن مصوبات به تصرف سواحل توسط سودجویان اشاره کرد و هشدار داد دستگاه قضائی با تصرف کنندگان حریم دریا و سواحل که در اثر پسروی آب دریا ایجاد شده برخورد قاطع و بدون اغماضی خواهد داشت.

سام خانیان در ادامه ضمن ایراد به عدم تبیین ماهیت دقیق مفاهیم حریم، اراضی مستحدث و پسکرانه و اراضی شنی ماسه‌ای بیان کرد: متأسفانه تعاریف دقیق و منطقی از این مفاهیم با توجه به پسروی آب دریا نداریم به نحوی که برخی اراضی مستحدث را قسمت پس روی شده و بعد از حریم ۶۰ متر می‌دانند وحال آنکه چنانچه چنین تعریفی صحیح باشد باید مساحت‌های طولانی بعد از حریم ۶۰ متر و متصل به دریا از آخرین نقطه پیش روی آب دریا در سال ۴۲ در مالکیت دولت قرار گیرد.

مدعی العموم رامسر در ادامه خاطر نشان کرد به اعتقاد ما ماهیت حریم امری نسبی است همان گونه که در آئین نامه اجرایی تبصره (۲) ماده (۲) قانون مزبور آمده است.

سام خانیان در قسمت دیگری از توضیحات خود بیان داشت: اخیراً به اراضی شنی و ماسه‌ای اشاره می‌گردد که حتی دولت در صدد اخذ سند برای آن است در حالی‌که ماهیت این اراضی هم در هیچ قانونی تبیین نشده است و به نظر می‌رسد قانون گذار یا سازمان متولی باید نسبت به تبیین ساز وکار قانونی آن اهتمام کند.

دادستان رامسر در قسمت دیگری از توضیحات خود اظهار داشت در حال حاضر با توجه به پسروی آب دریا ما شاهد آن هستیم که عده‌ای به اسناد ثبتی مأخوذه قبلی خود استناد کرده و سواحل را تصرف می‌کنند و به اعتقاد قضائی بنده این اسناد با توجه به آن که سواحل مزبور قبلاً جز بستر دریا بوده و سبب ازاله مالکیت شده است به هیچ وجه قابلیت استناد نداشته و محاکم دادگستری باید این موضوع را مورد توجه و مداقه قرار داده و از صدور احکام به ضرر منابع طبیعی خودداری کنند.

کد خبر 6516049

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دستگیری عامل حمایت از رژیم صهیونیستی و تحریک به اغتشاش در جنگ ۱۲ روزه

  • دومین تور «روایت مقاومت تهران» برگزار می‌شود

  • روایت سردار شهید نیکویی درباره شهادت حاج قاسم سلیمانی

  • فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه سال ۱۴۰۴

  • پروژه‌های آبخیزداری سنگ و ملاتی میمه دهلران به اتمام رسید

  • فراخوان هشتمین «قاب شیدایی»؛ ثبت جلوه‌های عاشورا از دریچه لنز هنرمندان

  • کودکان کار و خیابانی در بابلسر ساماندهی شوند

  • دستورات رئیس قوه قضائیه برای پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی

  • خودکفایی در تولید رادیودارو؛ آرمانی که شهید فقهی به آن باور داشت

  • حسینی: فشردگی اوزان جدید در وزنه برداری بانوان چالش‌برانگیز است

  • روسیه: سخن از تغییر رژیم در ایران تبدیل جهان به جهنم است

  • خشم نخست وزیر انگلیس از شعارهای ضدصهیونیست

  • ۱۲ شهید در یک خانه؛ گناهشان فقط زندگی بود

  • فرزند سردار شهید: پدرم پرچم مبارزه با استکبار را به دست گرفت

  • تعطیلی بزرگترین پالایشگاه صهیونیست ها همچنان ادامه دارد

  • تحرکات نظامی بی‌سابقه نیروهای «قسد» در سوریه

  • پیروزی بایرن مونیخ مقابل فلامینگو؛ بازی بزرگ شکل گرفت

  • آغاز رگبار و کاهش دما در ۹ استان از روز پنجشنبه

  • سناتور آمریکا: ترامپ حامی اعمال تعرفه ۵۰۰ درصدی بر روسیه است

  • بیدارباش فناورانه پس از جنگ؛ ارتقای دانش پهپادی و اخلالگرهای دیجیتال

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴