برگزاری رویداد کارآفرینی و ارائه مشاوره‌های اقتصادی در اردبیل

برگزاری رویداد کارآفرینی و ارائه مشاوره‌های اقتصادی در اردبیل

اردبیل- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از آغاز رویداد کارآفرینی در اردبیل با هدف آشنایی بیشتر فعالان و ارائه مشاوره‌های اقتصادی به علاقه‌مندان در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز رحیم‌زاده شامگاه شنبه در آئین راه‌اندازی رویداد کارآفرینی در اردبیل، اظهار کرد: ما شرایط خوبی را برای اشتغال گروه‌های سنی در استان فراهم کردیم به طوری که نرخ بیکاری ما در سه ماهه فصل بهار تک رقمی شده است.

وی تصریح کرد: با برگزاری رویدادهای کارآفرینی برای جامعه مخاطب سعی ما بر این است تا فرصت‌های اشتغال خوبی را برای بیکاران به ویژه جامعه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مهیا کنیم که در این زمینه قطعاً با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی سعی بر توسعه بازارهای کسب و کار و رونق‌بخشی به این امر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: از امروز تا ۳۱ تیرماه برگزاری رویداد عصر کارآفرینی را در نگارخانه خطایی اردبیل شاهد هستیم که علاقه‌مندان می‌توانند در ۳۱ عرصه با توانمندی‌های حوزه کسب و کار آشنایی پیدا کنند.

رحیم‌زاده به راه‌اندازی ایستگاه ارائه مشاوره‌های اقتصادی برای توانمندسازی جامعه هدف اشاره کرد و افزود: زمان مراجعه علاقه‌مندان ساعت ۱۳ ظهر تا ۲۰ شب است و همکاران ما در قالب این رویداد کارآفرینی با همکاری نهادهای مختلف سعی دارند تا فضای کسب و کار استان را که جایگاهی میانی دارد، تا رتبه دهم کشور ارتقا دهند.

وی به پرداخت تسهیلات حمایتی از کارآفرینان و مشاغل خانگی اشاره کرد و ادامه داد: در سه ماهه بهار پرداختی‌ها در این حوزه رقمی در حدود ۱۸۰ میلیارد تومان بوده و پرونده‌های جدید متقاضیان نیز به بانک‌ها ارجاع شده است.

رحیم‌زاده خاطرنشان کرد: از مجموع یک‌هزار و ۳۴۰ طرح کارآفرینی معرفی شده به بانک‌ها، در سه ماهه اول امسال برای ۸۷۰ طرح به مبلغ یک‌هزار و ۱۱۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل ظرفیت خوب تعاونی‌ها را در این بخش یادآور شد و اضافه کرد: از مجموع ۲ هزار و ۱۳۰ تعاونی فعال در حوزه‌های خدماتی، تولیدی و توزیعی فرصت اشتغال برای ۱۸ هزار نفر فراهم شده و همچنان بخش تعاون به عنوان سومین نظام اقتصادی کشور باید مورد توجه و همراهی بیشتر قرار گیرد.

کد خبر 6535579

  • اهمیت حلقه آخر زنجیره تامین دارو در نظام سلامت!

  • صرفه‌جویی ارزی ۲ میلیون دلاری با تولید راهبردی‌ترین کیت‌های تشخیصی

  • ایجاد صنایع تبدیلی با بازدهی مناسب در بخش معادن قروه ضروری است

  • انجمن طراحان مد و لباس در قزوین ایجاد می شود

  • خانواده رکن اصلی تربیت نسل آینده است

  • توسعه صنایع شیلات با محوریت اشتغال پایدار روستایی در اردبیل

  • ۹۳ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در ایلام پرداخت شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • رسانه‌های دشمن روایت جنگ ۱۲ روزه را وارونه جلوه می‌دهند

  • معاون استاندار تهران:مقابله جدی با پسماندسوزی ضرورت دارد

  • یک تصادف در آق‌قلا ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد

  • وزیر ورزش: سلام نظامی نوعی اتحاد و انسجام ملی است

  • جمع آوری۵۲۴ نفر اتباع غیر مجاز در آذربایجان شرقی

  • کشف ۲۵ فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی در خرم‌آباد

  • دشمنان در مقابل بصیرت ملت ایران مغلوب شدند

  • سرنگونی ۱۰ پهپاد اوکراینی بر فراز بریانسک و اسمولنسک

  • بسته خبری ۲۸ تیرماه استان خراسان رضوی

  • ۷۲۰ کیلوگرم زغال‌چوب غیرمجاز در پلدختر کشف شد

  • حمله جمعی به تاسیسات نظامی-صنعتی اوکراین

  • جزئیات از حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در مسیر اوز به شیراز

  • کشف و تعطیلی کشتارگاه غیرمجاز گوشت الاغ در شهریار

  • دمای خوزستان کاهش می یابد

  • مفقودی ۳ گردشگر در دامغان؛ یک نفر جان باخت

  • افزایش تعداد کشته‌های واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار به ۱۵ نفر

  • واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد–کوار با ۸ کشته و ۱۵ مصدوم

  • آتش سوزی در واحد ۷۵ پالایشگاه آبادان در حال خاموش شدن

  • «سوگلی» قلعه‌نویی گوشه رینگ افتاد؛ رای «گلر» جنجالی بزودی اعلام می‌شود

  • توقیف ۹۰۰ دستگاه موتورسیکلت و کشف ۳۰۰ قبضه سلاح سرد در قزوین

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴