بیمه سهام و انتشار اوراق تبعی ۲۰ همتی صندوق تثبیت وارد فاز اجرا شد

بیمه سهام و انتشار اوراق تبعی ۲۰ همتی صندوق تثبیت وارد فاز اجرا شد

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: منابع بسته حمایتی به صورت تدریجی به بازار سرمایه تزریق خواهد شد و بیمه سهام و انتشار اوراق تبعی ۲۰ همتی تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی نوسانات اخیر بازار سرمایه و نگرانی فعالان این حوزه، قادر معصومی خانقاه، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، در گفت‌وگویی ضمن تشریح اقدامات دولت برای احیای اعتماد عمومی، بر لزوم طراحی و اجرای سیاست‌های هوشمند و شفاف تاکید و اعلام‌کرد: منابع بسته حمایتی به‌صورت تدریجی به بازار سرمایه تزریق خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات حمایتی دولت در شرایط بحران بازار، از مصوب شدن «بیمه سهام» و انتشار اوراق تبعی ۲۰ همتی توسط صندوق تثبیت بازار خبر داد و گفت: این ابزارها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند در مقاطع حساس، مانع از گسترش فضای روانی منفی و ریزش‌های غیرمنطقی شوند.

معصومی خانقاه، شفافیت در اعلام برنامه‌های اقتصادی دولت را یکی از عوامل کلیدی در جلب مشارکت سرمایه‌گذاران دانست و ادامه داد: هرچه سیاست‌ها و تصمیمات با شفافیت بیشتری اطلاع‌رسانی شوند، فضای نااطمینانی کاهش خواهد یافت و مردم با رغبت بیشتری به بازار بازمی‌گردند.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، بر اهمیت آموزش مفاهیم مالی از سنین پایین تاکید کرد و افزود: در شرایط هیجانی، آموزش نمی‌تواند جای مداخله فوری را بگیرد، اما اگر آموزش پایه‌ای از دوران مدرسه آغاز شود، در بلندمدت واکنش‌های احساسی به حداقل می‌رسد.

وی همچنین به دغدغه‌های فعالان بازار در خصوص چگونگی اجرای بسته حمایتی اشاره کرد و گفت: تخصیص منابع این بسته به‌صورت مرحله‌ای و منظم در حال پیگیری است و همه تصمیمات با هماهنگی بین دستگاهی و رعایت ملاحظات بازار انجام می‌شود.

کد خبر 6524833 زهره آقاجانی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حضور هیئت بانک مرکزی ایران در اجلاس بریکس

  • خرید ۵ میلیون تن گندم با وجود کم‌آبی

  • لزوم جذب سرمایه‌گذاران برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌ تمام گیلان

  • پرداخت ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض برای تکمیل واحدهای مسکونی زنجان

  • آمادگی و تدارک تمهیدات کامل برای برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴

  • شرکت ۳۰ هزار بانوی ایرانی در «مهرواره بانور»

  • تعداد نهایی شهدای رسانه‌ای جنگ ۱۲ روزه به ۱۱ نفر رسید

  • برنامه تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر اعلام شد

  • سقوط یک جنگنده هند در نزدیکی مرز پاکستان+ فیلم

  • شکایت بسیج رسانه در پی کشتار ۱۱ خبرنگار ایرانی در پی حملات رژیم صهیونی

  • پاسخ مقتدرانه ایران به آژانس؛ پایان بازی گروسی نزدیک است؟

  • مادر تنها شهید سیستان و بلوچستان در جنگ ۱۲روزه: محمد عاشق حاج قاسم بود

  • در کردستان عراق چه خبر است؟

  • دونالد ترامپ، چین و روسیه را تهدید به بمباران کرد

  • درگیری نیروهای امنیتی و یک قبیله در شمال عراق با ۶ کشته و زخمی

  • عربستان طرح آمریکا برای کوچ اجباری مردم غزه را ناکام گذاشت

  • موافقت «نتانیاهو» با نقشه ضد انسانی «کاتز» برای ساکنان غزه

  • فعالیت سامانه مونسونی در هرمزگان

  • نشست قریب‌الوقوع «الجولانی» با «نتانیاهو» در کاخ سفید

  • عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفتگو کرد

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴