تداوم بازرسی اصناف ری از نانوایی ها و فروشگاه ها

تداوم بازرسی اصناف ری از نانوایی ها و فروشگاه ها

ری- در بازدید معاون فرماندار ویژه ری از اتاق اصناف این شهرستان بر تداوم بازرسی از سطح نانوایی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، پخش گوشت و مرغ و خواربارفروشی‌ها تاکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بشارت، شامگاه شنبه، در حاشیه بازدید سرزده از اتاق اصناف، ضمن محکوم کردن حملات اسرائیل با بیان اینکه اصناف به عنوان افسران جنگ اقتصادی هستند گفت: مجموعه اصناف ری همیشه در مواقع بحرانی پای کار هستند و با جان و دل در حال خدمت به مردم هستند.

وی افزود: طی این چند روز همکاری خوبی بین اتاق اصناف ری و سایر ارگان‌ها وجود داشته است و در کنار همدلی یکدیگر توانسته اند سطح آرامش و امنیت خاطر را بین مردم به وجود بیاورند.

بشارت اظهار کرد: تلاش ما این است که همه مجموعه‌ها در بستر قانون جذب حداکثری کالاهای اساسی را داشته باشند.

در ادامه حسین سبزعلی افزود: مجموعه اتاق اصناف و صنوف همانند سربازان در خط مقدم جنگ قرار دارند و از ابتدای شروع حملات رژیم غاصب صهیونیستی علیه ایران ستاد بحران با محوریت اداره صمت، اتاق اصناف و بسیج تشکیل شد.

رئیس اتاق اصناف ری با تاکید بر بازرسی‌های پی در پی از صنوف ری اضافه کرد: طی این هشت روز بازرسی‌ها به صورت مستمر از سطح نانوایی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، پخش گوشت و مرغ و خواربارفروشی‌ها صورت گرفته است و در صورت کمبود کالاها جایگزین شده اند.

سبزعلی با بیان اینکه نان قوت غالب مردم محسوب می‌شود گفت: بازرسی‌ها از نانوایی‌ها صورت گرفت و در این مدت با نانوایی‌هایی که به صورت خود سر تعطیل بودند با هماهنگی اداره اماکن و تعزیرات برخورد شد و قرار بر این است در صورت تعطیلی هر نانوایی سهمیه آرد آن به نانوایی‌های همان محل اختصاص پیدا کند و همچنین در این مدت ۱۰۰ تن آرد به لواشی ها و تافتون ها داده شد.

وی در ادامه ضمن تشکر از همکاری بسیج اظهار داشت: ظرفیت و پتانسیل بسیج در این مدت ستودنی است چراکه پایگاه‌ها به صورت فعال و مویرگی در سطح ناحیه شهرستان ری آماده باش هستند و به صورت خودجوش نظارت دارند.

رئیس اتاق اصناف ری در پایان حضور اعضای اتحادیه‌های نانوایی، قصابی، انبارداری و خواربارفروشی در محل اتاق را یکی از مهم‌ترین اقدامات بیان کرد و گفت: حضور این عزیزان باعث شده است تا روند کنترل اقلام اساسی بخوبی انجام بگیرد و جلسات به صورت مستمر در اتاق برای رفع کاستی‌ها و مشکلات برگزار می‌شود.

کد خبر 6507257

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سرنگونی ۵ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه

  • سامانه‌های پدافند هوایی در لواسان فعال شد

  • قدردانی از تداوم خدمات شهرداری تهران پس از حمله رژیم صهیونیستی

  • قطع اینترنت بین‌الملل؛ راهبردی برای جنگ ترکیبی و حفاظت از امنیت ملی

  • حزب ندای ایرانیان: رژیم صهیونیستی در رویای تجزیه ایران است

  • پخت روزانه ۲۰۰ پرس غذای رایگان باهمکاری خیران گلستانی

  • اعترافات یک جاسوس اسراییلی مقابل رئیس قوه قضاییه

  • حمایت استقلالی‌ها از مدافعان ایران + فیلم

  • حسینی: ملت ایران پیروز این تجاوز صهیونیسم خواهند بود

  • مراسم شاه حسین گویان «شاخسی» در مشگین شهر

  • آخرین اخبار از تجاوز رژیم صهیونیستی به استان‌های کشور

  • بازگشت تدریجی اینترنت در کشور از صبح امروز

  • رسوایی پدافندی تل‌آویو به روایت محافل رسانه‌ای جهان

  • یک دانشمند هسته‌ای دومین شهید شریف شد

  • اعترافات یک جاسوس اسرائیلی نزد رئیس قوه قضائیه+ فیلم

  • ۳ کشور دیگر منطقه در معرض تجاوز رژیم صهیونیستی

  • نصب تابلوهای خوش‌آمدگویی ویژه ورود به شهر تهران

  • اردوغان: امیدوارم ایران در جنگ پیروز شود؛ ایران حق دفاع از خود را دارد

  • سکوت سنگین در برابر تجاوز صهیونیستی؛ شورای امنیت یا سپر سیاسی تل‌آویو؟

  • «مردم» ستون‌ همدلی «وطن»؛ از تهران تا حیفا با تیبا «رایگان»

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴