نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: تعدیل نیرو در پروژه تونل پایاب سد گیوی نداریم تا در کوتاهترین زمان، امکان انتقال آب به اراضی کشاورزی فراهم شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، وحید کنعانی کلور امروز _دوشنبه شانزدهم تیر_ با حضور در محل اجرای تونل شماره ۲ پایاب سد گیوی با اشاره به تزریق اعتبارات جدید، اظهار کرد: انتظار داریم تا پایان مهر عملیات کفسازی، دیوارهچینی، سقفزنی و لولهگذاری مسیر ۶۰۰ متری تونل به پایان برسد تا در کوتاهترین زمان، امکان انتقال آب به اراضی کشاورزی فراهم شود.
وی از روند پیشرفت این پروژه بازدید و در نشست مشترکی با سرپرست فرمانداری، پیمانکاران و رئیس امور آب کوثر، آخرین وضعیت اجرایی طرح را بررسی کرد و افزود: هیچ کارگری اخراج نشده است، بلکه بهدلیل وقفه در تأمین بهموقع سیمان و تعطیلات محرم، برخی نیروها به مرخصی رفته بودند و فعالیت شرکت از سهشنبه آینده با حضور کامل کارگران از سر گرفته خواهد شد.
نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: با هماهنگی انجامشده با مدیرکل آب منطقهای استان، ۲۳ میلیارد تومان برای پرداخت حقوق و معوقات کارگران به پیمانکار پروژه تخصیص پیدا کرده است.
کد خبر 882574
