جواد داوری: دشمنان از انسجام ایجاد شده میان مردم ایران بترسند

جواد داوری: دشمنان از انسجام ایجاد شده میان مردم ایران بترسند

رئیس فدراسیون‌ بسکتبال تاکید دارد که رژیم فاسد صهیونیستی بیش از هر مسئله باید از انسجام و اتحادی که میان مردم ایران شکل گرفته، هراس داشته باشد.

جواد داوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط جنگ که این روزها خیلی از شهرهای ایران و به ویژه تهران درگیر آن شده اند، گفت: قبل از هر مسئله باید قدردان نیروهای مسلح بود که مقتدرانه در حمایت از ایران و مردمش مقابل اسرائیل و جنایتی که ایجاد کرده، ایستاده است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه با ادامه این ایستادگی، جنگی که توسط رژیم غاصب صهیونیستی به راه انداخته، در کمترین زمان و با کمترین آسیب توسط ایران و با سرنگون کردن کامل این رژیم تمام شود، حضور گسترده جامعه ورزش در این عرصه را قابل توجه عنوان کرد.

رئیس فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: اسرائیل باید بداند با ترور نمی تواند دانش یک کشور را از بین ببرد، دانش هسته ای در ایران وجود دارد، اینکه اسرائیل تصور می کند با ترور می تواند این دانش را از بین ببرد، اوج‌ کوته فکری و ترس یک کشور است.

داوری با بیان اینکه رئیس جمهور اسرائیل تاکید داشت که ایران کابوس شان است، خاطرنشان کرد: امیدواریم همین کابوس باعث نیست و نابود شدن این رژیم شود.

وی با تاکید بر اینکه حمله اسرائیل به ایران انسجامی قوی میان مردم ایجاد کرده است، تصریح کرد: در همه دوران یکسری از افراد مخالف و یکسری موافق نظام بوده اند، برخی هم میانه رو بوده اند، در این ایام افراد میانه رو به صف موافقین پیوسته اند، انسجام و اتحادی قوی میان مردم شکل گرفته که اسرائیل بیشتر از هر مسئله باید از آن هراس داشته باشد.

رئیس فدراسیون بسکتبال با اشاره به شناسایی مزدوران و به هلاکت رساندن آنها گفت: در این ایام چهره خیلی ها مشخص شد، وطن فروشان و حتی شبکه های معاند که در ازای دریافت پول، کنار اسرائیل قرار داشتند. اینها و به ویژه وطن فروشان خائنین اصلی هستند که باید مجازات شوند.

داوری گفت: علاوه بر رهبر بزرگ ایران، امام زمان (عج) هم حامی ما است و با دعای آنها پیروز این شرایط خواهیم شد.

کد خبر 6506590

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ضرورت همراه داشتن برخی داروهای ضروری در شرایط خاص

  • عامل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی اعدام شد

  • هشدار درباره استارلینک؛ چرا نباید به اینترنت ماهواره ای متصل شد

  • آغاز حمله موشکی جدید از سمت ایران علیه اراضی اشغالی

  • تبلیغ برای صدور ارزشهای دینی مهم است

  • ماجرای سرباز صهیونی که به خانه‌ای در غزه می‌رود؛ تا پای جان برای ایران

  • نیروهای مسلح کشور پاسخی قاطع به دشمن صهیونیستی دادند

  • معاریو: ۴۰ موشک از سمت ایران شلیک شده است؛اصابت موشک‌ها به چندین منطقه

  • جواد داوری: دشمنان از انسجام ایجاد شده میان مردم ایران بترسند

  • صفحه نخست روزنامه‌های آذربایجان شرقی ۱ تیر ۱۴۰۴

  • موج نوزدهم عملیات ترکیبی «وعده صادق ۳» علیه اهداف نظامی رژیم صهیونیستی

  • بیانیه سازمان انرژی اتمی در پی حمله آمریکا به سایت‌های هسته‌ای

  • حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران؛ واکنش‌های متناقض در آمریکا

  • آسیب ورودی و خروجی تاسیسات فردو طی حملات آمریکا

  • ترامپ مدعی حمله به مراکز هسته‌ای ایران شد

  • ترامپ: اهداف امشب بسیار سخت بود

  • قطع اینترنت بین‌الملل؛ راهبردی برای جنگ ترکیبی و حفاظت از امنیت ملی

  • حجت‌الاسلام قمی: بدا به حالِ فراق ما و خوشا به حالِ وصال شما

  • حمله ایران، چند زخمی در میان آمریکایی‌ها برجای گذاشت

  • می‌شوی غرق در آب، کشتی آمریکا

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴