دغدغه مسکن برای خانواده‌های پرجمعیت باید کاهش یابد

دغدغه مسکن برای خانواده‌های پرجمعیت باید کاهش یابد

قزوین- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: باید با جدیت طرح تخصیص زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر را دنبال کرد تا دغدغه مسکن برای خانواده‌های پرجمعیت کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام احمدپور ظهر دوشنبه در نشست تخصصی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با اشاره به فعالیت سه مرکز درمان ناباروری در قزوین، این ظرفیت را ارزشمند دانست و اظهار کرد: برای پاسخ‌گویی کامل به نیاز زوج‌های نابارور، باید زیرساخت‌ها در استان قزوین تقویت شود.

وی با بیان اینکه هزینه‌های درمان ناباروری فشار زیادی بر خانواده‌ها وارد می‌کند، افزود: هدف استانداری رسیدن به سطح مطلوب خدمات درمانی است تا دیگر نیازی به مراجعه زوج‌ها به استان‌های همجوار نباشد و این موضوع نه‌تنها به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند، بلکه آرامش روانی خانواده‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

احمدپور همچنین از طرح تخصیص زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر به‌عنوان یکی از اقدامات مهم در حوزه حمایت از خانواده یاد کرد و گفت: باید با جدیت این طرح را دنبال کرد تا دغدغه مسکن برای خانواده‌های پرجمعیت کاهش یابد و این اقدام می‌تواند انگیزه‌ای برای فرزندآوری در میان زوج‌های جوان باشد.

وی به ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه پیشگیری از سقط جنین اشاره کرد و اظهار داشت: مبلغان مذهبی نقش مهمی در آگاه‌سازی جامعه دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین تصریح کرد: باید در جلسات فرهنگی و مذهبی، موضوع سقط جنین از منظر شرعی و اخلاقی به‌طور جدی مطرح شود تا خانواده‌ها با آگاهی بیشتری تصمیم‌گیری کنند.

احمدپور در ادامه افزود: استانداری قزوین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای فرهنگی، بسته‌های حمایتی و آموزشی جامعی برای زوج‌های نابارور تدوین خواهد کرد. این بسته‌ها شامل مشاوره‌های تخصصی، حمایت‌های مالی و آموزش‌های روان‌شناختی خواهد بود.

وی همچنین تأکید کرد: اگر نگاه جامعه نسبت به فرزندآوری و درمان ناباروری تغییر کند، بسیاری از مشکلات جمعیتی استان به‌صورت ریشه‌ای حل خواهد شد. این امر نیازمند همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی است.

کد خبر 6557570

  • ضرورت گسترش مشارکت‌ مردمی در جشنواره «جایزه ملی جوانی جمعیت»

  • تعداد مراکز درمان ناباوروی قزوین باید به ۱۰ مرکز افزایش یابد

  • لزوم تسریع واگذاری زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت

  • وزیر بهداشت درباره روند نزولی «جمعیت» کشور هشدار داد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • برای عبور از بحران، باید الگویی که «مردم» را در مرکز می‌بیند تقویت کرد

  • خستگی و خواب‌آلودگی، عامل افزایش تصادفات نیمه‌شب در مسیرهای مرزی

  • تحول در فرایند آموزش و یادگیری، فرایندی پویا و مستمر است

  • لزوم تقویت امکانات آموزشی برای جلوگیری از مهاجرت دانش‌آموزان نخبه خوسف

  • بیش از ۸۰ درصد بیمه‌شدگان زنجانی از پرداخت سرانه بیمه معاف هستند

  • منافقان همواره به دنبال قطع ارتباط امت با امام هستند

  • پاسارگاد، شایسته توسعه‌ای متناسب با شأن تاریخی و منزلت جهانی خود است

  • روزانه بیش از ۴ هزار نفر در حرم بانوی کرامت پذیرایی می‌شوند

  • تعداد مراکز درمان ناباوروی قزوین باید به ۱۰ مرکز افزایش یابد

  • ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

  • هوشمندسازی شبکه‌های توزیع آب کلید خورد؛ نجات آب با ماهواره‌های نشت‌یاب

  • خیال راحت پرسپولیس از هافبک بازیساز مورد اطمینان هاشمیان

  • طراحی تایر بدون هوا بدون نیاز به پنچرگیری

  • زمان تشییع و خاکسپاری پیکر استاد فرشچیان اعلام شد

  • یزد چهارشنبه تعطیل شد

  • ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با تراکتور در سوپرجام

  • ادارات خوزستان در روز چهارشنبه تعطیل شد

  • نتایج قرعه‌کشی خودروهای وارداتی امروز اعلام می‌شود

  • اطلاعیه جابجایی برنامه خاموشی های برق کهگیلویه وبویراحمد در روز دوشنبه

  • پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان در روز دوشنبه ۲۰ مرداد

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴