دهیاران محور توسعه پایدار روستاها هستند

دهیاران محور توسعه پایدار روستاها هستند

آبیک- فرماندار آبیک اعتمادسازی و پاسخ‌گویی به مطالبات مردم را از ارکان اصلی موفقیت در مدیریت روستایی دانست و گفت: دهیاران محور توسعه پایدار روستاها هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی صبح یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز دهیاری و تجلیل از دهیاران بخش مرکزی شهرستان آبیک با اشاره به نقش کلیدی دهیاران در توسعه پایدار روستاها اظهار کرد: دهیاران باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، اجرای پروژه‌های عمرانی را با مشارکت و همراهی جامعه محلی پیش ببرند.

فرماندار آبیک افزود: پاسخ‌گویی به دغدغه‌های روستاییان و ایجاد اعتماد عمومی، سه شاخص اساسی برای موفقیت در مدیریت روستایی هستند.

وی با تأکید بر تحولات اخیر در نگاه دولت به مناطق روستایی تصریح کرد: امروز شاهد تزریق اعتبارات قابل توجهی به روستاها هستیم و این فرصت طلایی باید با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند توسط دهیاران مدیریت شود تا منجر به تحول واقعی در زیرساخت‌ها و کیفیت زندگی روستاییان گردد.

فرماندار آبیک همچنین خاطرنشان کرد: دهیاران باید نگاه بلندمدت به توسعه داشته باشند. سرمایه‌گذاری از محل منابع ارزش افزوده، ایجاد درآمد پایدار، و توجه به زیرساخت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی باید در اولویت برنامه‌های مدیریتی قرار گیرد.

وی گفت: دهیاری‌ها باید از نهادهای صرفاً اجرایی به نهادهای توسعه‌محور تبدیل شوند. این تحول نیازمند آموزش مستمر، ارتقای مهارت‌های مدیریتی و تعامل سازنده با شوراهای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی است.

حسینی افزود: اگر دهیاران بتوانند اعتماد مردم را جلب کنند، بسیاری از موانع اجرایی و اجتماعی خودبه‌خود رفع خواهد شد. اعتماد عمومی، سرمایه‌ای است که با صداقت، شفافیت و خدمت بی‌منت به دست می‌آید.

فرماندار آبیک در پایان با تجلیل از تلاش‌های دهیاران بخش مرکزی، خواستار توجه ویژه به ظرفیت‌های بومی، حفظ هویت فرهنگی روستاها، و استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت روستایی شد.

کد خبر 6527973

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • علت افزایش ۵۰ درصدی بلیت‌ پروازهای اربعین چیست؟

  • طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی اصلاح شد

  • پیش‌بینی برداشت حدود۲۰۰ هزار تن خرما از نخلستان‌های هرمزگان

  • ۲۰ کشته در ریزش پل در غرب هند

  • قالیباف: مشکلات حوزه کالاهای اساسی را با همراهی دولت حل می‌کنیم

  • بوشهری‌ها ۱۸ میلیارد ریال صدقه دادند

  • مجازات میلیاردی مدیران متخلف کشتارگاه در قزوین

  • انجام بیش از ۸۲ هزار خدمت رایگان دامپزشکی در شهرستان هامون

  • احمد گوهری راهی پیکان شد

  • یادمان شهدای گمنام گرمسار کلید خورد؛ میراثی ماندگار برای نسل‌های آینده

  • صدور هشدار هواشناسی در استان بوشهر

  • اجرای تمرینات نظامی در منطقه اصفهان؛ احتمال شنیده شدن صداهای انفجار

  • پشت‌ صحنه لقاح مصنوعی در ایران؛ روایتی از امید و انتخاب‌های دشوار

  • مجری مشهور آمریکایی: جفری اپستین به احتمال زیاد مأمور موساد بود

  • نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی در سال‌های گذشته را برعهده گرفت

  • تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

  • روایتی از سکانس تکان‌دهنده‌ جنگ؛ نکات لاریجانی قبل از گفتگویش چه بود؟

  • خشم رژیم صهیونیستی از فروش جنگنده‌های اف۳۵ آمریکا به ترکیه

  • هشدار هواشناسی درباره رگبار، رعدوبرق و باد شدید در ۱۵ استان

  • سیلی نفتی ایران در میانه بحران؛ دشمن شکست خورد، تولید اوج گرفت

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴