دوره تخصصی مترجمی ادبیات فارسی در دانشگاه استانبول برگزار می‌شود

دوره تخصصی مترجمی ادبیات فارسی در دانشگاه استانبول برگزار می‌شود

دوره تخصصی و کارگاه آموزشی «روش‌ها و فنون مترجمی زبان و ادبیات فارسی» در دانشگاه استانبول برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دوره تخصصی و کارگاه آموزشی «روش‌ها و فنون مترجمی زبان و ادبیات فارسی» توسط وابستگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استانبول با مشارکت کرسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه استانبول، در دانشگاه استانبول برگزار می‌شود.

این دوره با هدف ارتقای مهارت‌های مترجمی و آشنایی با چالش‌های ترجمه متون فارسی به زبان ترکی استانبولی و بالعکس برگزار می‌شود و به تقویت و گسترش زبان و ادبیات فارسی در ترکیه کمک خواهد کرد.

شرکت‌کنندگان با روش‌ها و تکنیک‌های ترجمه متون مختلف از جمله ادبی، دینی، رسانه‌ای و فرهنگی آشنا می‌شوند. در طول این دوره، دانشجویان مهارت‌های ترجمه از شعر و داستان‌های فارسی تا متون فلسفی و دینی را فرا خواهند گرفت. بیش از ۳۰ دانشجو از دانشگاه‌ها و مؤسسات فرهنگی ترکیه در این دوره تخصصی ثبت نام کرده‌اند. استقبال از این دوره نشان‌دهنده علاقه‌مندی روزافزون به یادگیری زبان و ادبیات فارسی، ترجمه آثار ارزشمند فارسی به ترکی استانبولی و اشتیاق به آشنایی با فرهنگ و تمدن ایران است.

این دوره بخشی از برنامه‌های نمایندگی بنیاد سعدی استانبول برای ترویج زبان فارسی در ترکیه است و قرار است هر ساله برای دانشجویان برتر و علاقه‌مندان به مترجمی برگزار شود. برگزاری این دوره‌ها می‌تواند فرصتی برای تبادل فرهنگی بیشتر بین دو کشور فراهم کرده و آثار برجسته ادبیات فارسی را به مخاطبان ترک‌زبان معرفی کند.

نیهات دمیرنجی استاد این دوره است در حوزه ترجمه و زبان‌شناسی به آموزش دانشجویان می‌پردازد. در پایان دوره، به شرکت‌کنندگانی که موفق به گذراندن این دوره شوند، گواهی حضور از سوی دانشگاه استانبول و نماینده بنیاد سعدی در استانبول داده خواهد شد. دوره تخصصی و کارگاه آموزشی «روش‌ها و فنون مترجمی زبان و ادبیات فارسی» به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت و شامل مباحث جامعی در زمینه ترجمه انواع متون فارسی است.

کد خبر 6293540 طاهره تهرانی

  • همراه اول
  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • همراه اول
  • میان برنامه تلویزیونی «آه» آماده پخش شد

  • «جلال صفری» رییس هیات سه گانه قم شد

  • رونمایی از انتشار۳ تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب‌های حوزه مقاومت

  • استارلینک بازارش را به رقیب چینی باخت

  • چه کسانی در معرض ابتلا به HIV هستند؟

  • جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه برگزار شد

  • برگزیدگان پویش «نویسنده شو» معرفی شدند

  • زمان شناسی و مرگ آگاهی دو عنصر مهم در کتب دفاع مقدس است

  • یادبود زنده‌یاد احمدآقالو توسط گروه نمایش «خانه عروسک»

  • فراخوان جذب کار دانشجویی تخصصی در دانشگاه علامه طباطبائی

  • درخواست بازیکنان پرسپولیس مورد قبول گاریدو قرار گرفت

  • تغییر دکترین هسته‌ای روسیه و وحشت کشورهای اروپایی

  • روند صعودی بهای نفت و طلا

  • غیر از خشایارشا تمام شخصیت‌های کتاب استر غیرتاریخی‌اند؛ بهره‌برداری‌های نتانیاهو از یک‌افسانه

  • هشدار شیوع شدید آنفلوانزای H1N1

  • افراد میانسال با این روش ۵ سال عمر خود را افزایش دهند

  • دژاکام: نمایشم را به دندان کشیدم!/ بازیگری که شرافتمندانه جنگید

  • استاندار زنجان را بیشتر بشناسید

  • شناسایی و ساماندهی اتباع خارجی در استان بوشهر با جدیت انجام شود

  • ۳ تیم پیاده‌نظام رژیم صهیونیستی در محاصره موشک‌های هدایت‌شونده حزب‌الله

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳