روایت مادر شهید مجتبی غلامپور؛ از فرزند ۴۰ روزه اش تا افتخار شهادت

روایت مادر شهید مجتبی غلامپور؛ از فرزند ۴۰ روزه اش تا افتخار شهادت

اهواز – مادر شهید غلامپور از عشق فرزندش به خانواده، تعهد او به آرمان‌هایش و آرامشی که پس از شهادت او در قلبش نشسته سخن گفت او با افتخار از فرزندی یاد می‌کند که در راه دفاع از وطن شهید شد.

دریافت 46 MB

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اکرم غلامپور مادر شهید مجتبی غلامپور در گفتگویی با این خبرنگار مهر با بغضی در گلو و قلبی سرشار از افتخار، از زندگی و ویژگی‌های فرزند شهیدش سخن گفت. او که هنوز داغ از دست دادن فرزندش تازه است، با آرامشی عمیق از عشق و احترام مجتبی به خانواده و تعهد او به وظیفه‌اش در راه دفاع از میهن و اسلام سخن می‌گوید.

مادر شهید غلامپور با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی فرزندش اظهار کرد: مجتبی فرزند بسیار خوبی بود. او به خانواده‌اش احترام زیادی می‌گذاشت و به من به‌ویژه علاقه‌ای عمیق داشت. هر شب به من سر می‌زد و اگر چیزی نیاز داشتم، با محبت برایم تهیه می‌کرد.

وی افزود: مجتبی سه فرزند دارد؛ یکی کلاس سوم دبستان است، دیگری امسال راهی مدرسه می‌شود و فرزند سومش تازه متولد شده و تنها ۴۰ روز دارد.

وی در ادامه با یادآوری خاطراتش از مجتبی، گفت: فرزندم عاشق کارش بود، اما هیچ‌گاه درباره جزئیات شغلش با ما صحبت نمی‌کرد. همیشه می‌گفت که یک نیروی دفتری است و ما هم باور کرده بودیم.

این مادر داغدیده با اشاره به آخرین تماس فرزندش در شب شهادت، افزود: آن شب با من تماس گرفت. پرسیدم کجایی؟ گفت در محل کارم هستم. همان شب بود که خبر شهادتش را شنیدم.

مادر شهید غلامپور با چشمانی اشک‌بار اما قلبی آرام، از لحظه شنیدن خبر شهادت فرزندش سخن گفت: وقتی خبر را به من دادند، خیلی ناراحت شدم اما باور دارم که بچه‌ام را در راه خدا دادم. خدا او را به من عطا کرد و خودش هم او را گرفت. مجتبی عاشق راهش بود و من از شهادتش ناراحت نیستم، بلکه به داشتن چنین فرزندی افتخار می‌کنم.

روایت مادر شهید مجتبی غلامپور؛ از فرزند ۴۰ روزه اش تا افتخار شهادت

وی با اشاره به ایمان و اعتقاد راسخ خود به مسیر الهی، افزود: وقتی یکی از فرزندانم مریض می‌شد، آن‌قدر غصه می‌خوردم که انگار زندگی‌ام متوقف شده بود اما وقتی مجتبی در راه اسلام و میهن شهید شد، احساس کردم که او به آرزویش رسیده است. من خداوند را شاکرم که چنین فرزندی به من داد و توانستم او را این‌گونه تربیت کنم.

مادر شهید در پایان این گفتگو با صدایی آکنده از محبت و افتخار، از فرزندش طلب حلالیت کرد و گفت: هیچ‌گاه از مجتبی ناراحت نشدم و از او می‌خواهم که مرا حلال کند. او برای من و خانواده‌اش یک قهرمان بود و همیشه در قلب ما زنده خواهد ماند.

این روایت، تصویری از یک مادر فداکار و فرزندی متعهد است که زندگی‌اش را وقف خدمت به میهن و آرمان‌هایش کرد و یاد و خاطره‌اش در قلب خانواده و ملت ایران جاودانه خواهد ماند.

به گزارش خبرنگار مهر، شهید سرهنگ دوم مجتبی غلامپور از کارکنان پدافند هوایی بود که در طول جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران در اهواز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کد خبر 6519803

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • لزوم تعیین تکلیف ۳۴۷ پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز در استان مرکزی

  • جودوکاران برتر نوجوانان و جوانان انتخاب شدند

  • پیام رئیس اتاق تعاون ایران به مناسبت روز جهانی تعاون

  • فراخوان ملی دعوت به همکاری در طراحی، تدوین و پروژه‌های بانک سوالات

  • خرید حمایتی تخم‌مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام آغاز شد

  • پیام تبریک پزشکیان به مناسبت سالروز استقلال ونزوئلا

  • بغداد الیوم: فعالیت نیروگاه دیمونا متوقف شد

  • روایت زیست عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

  • ای کاش ماجرای بیابان دروغ بود

  • کردستان پیشرو در توسعه مشاغل خانگی با جذب ۷۴ درصد تسهیلات

  • یمن به عصر ناوهای آمریکایی پایان داد؛ تهدیدی که کابوس واشنگتن شد

  • جهاد اقتصادی و نقش کلیدی مردم، حاکمیت، تولیدکنندگان و تجار

  • جنگنده‌های صهیونیست به یک کشتی اسرائیلی حمله کردند

  • پاسخ کوبنده پدافند هوایی یمن به حملات جنگنده‌های صهیونیست

  • ادعای ویتکاف درباره امکان توافق با ایران بر سر برنامه غنی‌سازی!

  • نفقه زن چیست و چگونه محاسبه می‌شود؟

  • واکنش چین به تهدید ترامپ علیه بریکس

  • سردار جباری: بخش اعظمی از موشک‌های مؤثر کشورمان را نشان ندادیم

  • فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

  • سرلشکر صفوی: ارتش «اسراییل» خسته است

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴