ضرورت اختصاص بودجه‌ ویژه برای پروژه‌های فاضلاب اهواز و کارون

  • سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403082921535
  • خبرنگار : 50229
  • چاپ
ضرورت اختصاص بودجه‌ ویژه برای پروژه‌های فاضلاب اهواز و کارون

ایسنا/خوزستان نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تسریع انتقال آب کوت امیر به کوت عبدالله گفت: پروژه‌های فاضلاب اهواز تا قبل از بارندگی تعیین‌تکلیف شوند.

سید محسن موسوی زاده امروز ۲۹ آبان در دیدار با مدیرعامل شرکت آبفای کشور با اشاره به ضرورت نگاه ویژه به حوزه انتخابیه اظهار کرد: با وجود اینکه اقدامات خوبی در این مدت در حوزه آب و فاضلاب انجام شده است اما نگرانی‌های جدی در آستانه بارندگی برای مردم وجود دارد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های فاضلاب شهری اهواز باید به عنوان یک اولویت جدی گرفته شود، افزود: برای پروژه‌های فاضلاب شهری اهواز و کارون در صورت نیاز باید بودجه‌های ویژه اختصاص یابد تا از وقوع هرگونه مشکلات در زندگی مردم جلوگیری شود.

موسوی زاده خواستار انجام و تکمیل پروژه انتقال آب کوت امیر به کوت عبدالله به طول ۱۸ کیلومتر شد و گفت: پس از سال‌ها پیگیری هنوز هم کشاورزان مسیر خسرج حمیدیه برای کشاورزی دچار مشکلات جدی هستند و انتظار داریم در این خصوص آبفا خوزستان با کمک آبفای کشور به حل مشکلات بپردازد.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی تصفیه‌خانه ملاثانی را نیازمند توجه دانست و افزود: آبرسانی از مسیر ملی راه اهواز به شیبان از جمله موضوعاتی است که می‌تواند مشکلات آب شهر شیبان را برطرف کند.

انتهای پیام

  • مخابرات
  • مدیران خودرو
  • رسپینا
  • اقامت ۲۴
    خرید برنج ایرانی قیمت برنج ایرانی جمینجا خرید سی پی بلیط فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما سرور مجازی ایران طراحی سایت لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس HP خرید سرور خرید نهال erp نرم‌افزار مانتو چاپ لیبل ICDL مدرک خرید سی پی کالاف تعمیرکار جک پارکینگی دانلود فیلم مزایده خودرو دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما بهترین جراح بینی حرف آخر آژانس مسافرتی سفریار خرید سرور مجازی خرید بلیط هواپیما پهنای باند اختصاصی بوکینگ
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.