ضرورت تولید و ارائه محتوایی از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش است

ضرورت تولید و ارائه محتوایی از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا کاظمی، دیروز در جلسه هماهنگی کمیته‌های اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور با تاکید بر برگزاری نظام‌مند و دقیق اجلاس گفت: به مدت دو روز در اواخر مرداد اجلاس روسای و مدیران آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه محتوا مهمترین بخش اجلاس است ، افزود:، زیرا محتوا ره توشه یکساله مدیران آموزش و پرورش است.
کاظمی تأکید کرد: محتوا‌های هر مجموعه باید به یک فایل مدون تبدیل شود تا در اختیار واحد متناظر استانی همان مجموعه قرار گیرد.
وزیرآموزش و پرورش تصریح کرد: محتوا بعد سخنرانی زنده هر فرد و هر بخش و پس از گردهمایی ارائه شود.
کاظمی با اشاره به ضرورت تولید محتوا که مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش است ، گفت: برای کیفیت بخشی و توسعه عدالت فضا‌ها محتوا‌های مجزا تهیه شود که در آن راهکارها، رویکرد‌ها و مسیر‌های نیل به اهداف درج شود.
کاظمی افزود: موضوعات فرابخشی و مشترک باید مشخص و بر اساس آن به تولید محتوای غنی پرداخت.
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت نشست مجدد کمیته محتوای اجلاس با معاونین بیان کرد:تا موضوعات مهم، اولویت‌دار و فرابخشی که نیازمند تبیین مجزا هستند، مشخص شود.
کاظمی ضمن تأکید بر ارائه برنامه عملیاتی وزارتخانه بدر اجلاس، گفت: این برنامه باید پس از ارایه، طی بخشنامه‌ای به استان‌ها ابلاغ شود. این موضوع و مسیر اجرای سند تحول بنیادین، اهمیت بالایی در اجلاس دارد.
وی به سه برنامه محوری آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: پروژه مهر، کیفیت بخشی و توسعه فضا‌ها از مهم‌ترین برنامه‌ها محسوب می‌شود.
کاظمی پیشنهاد کرد: به صورت موضوعی استان‌ها را به پنج قطب تقسیم کنید تا به موضوعات مهم پرداخته و البته دغدغه استان‌ها نیز مشخص شود.