عبدلیان پور: اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل تاسیس می‌شود

عبدلیان پور: اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل تاسیس می‌شود

رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه از تاسیس اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل با توجه به اهمیت آن در تصمیم‌سازی‌های کلان جوامع حقوقی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن عبدلیان‌پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران قوه قضائیه از تأسیس اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل با توجه به اهمیت آن در تصمیم‌سازی‌های کلان جوامع حقوقی کشور خبر داد.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران قوه قضائیه، در سخنانی به تحولات روزافزون سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، مدیریتی و فناورانه در جامعه اشاره کرد و گفت: این تحولات دارای سه ویژگی مهم هستند؛ پیچیدگی خاص، تغییرات مداوم و گسستگی که هیچ تجربه‌ای از گذشته برای حل آن‌ها وجود ندارد.

وی افزود: در چنین شرایطی، مدیران به تنهایی نمی‌توانند به تمام مسائل و تحولات پیش‌رو پاسخ دهند و نیاز به ایجاد گروهی با سطح خُبرگی احساس می‌شود تا در مراحل تصمیم‌سازی یاری‌رسان آن‌ها باشند.

عبدلیان پور با اشاره به نقش اندیشکده‌ها در این زمینه گفت: اندیشکده‌ها به عنوان ساختاری اختصاصی از اواخر قرن نوزدهم وارد عرصه علمی سیاست‌گذاری شده‌اند و با ظهور جنگ‌های جهانی و بحران‌های اقتصادی-اجتماعی در دهه هفتم قرن بیستم، موج‌های دوم و سوم اندیشکده‌های نوین شکل گرفتند.

وی ادامه داد: اندیشکده‌ها، سازمان‌های پژوهشی و تحلیلی هستند که موضوعاتی را در زمینه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی پژوهش و تحلیل کرده و توصیه‌های مبتنی بر سیاست‌گذاری تولید می‌کنند. این امر به سیاست‌گذاران و عموم مردم کمک می‌کند تا تصمیمات آگاهانه‌ای در مورد سیاست‌های عمومی اتخاذ کنند.

رئیس مرکز وکلا همچنین به اهمیت جایگاه اندیشکده‌ها در جوامع حقوقی اشاره کرد و گفت: این اهمیت از دو منظر ضرورت می‌یابد. اولاً، اندیشکده به عنوان بازوی فکری و تسهیل‌کننده فرایند تصمیم‌سازی کلان برنامه‌ها به هیئت امنا کمک می‌کند. ثانیاً، این اندیشکده قادر است تحولات و روند رو به رشد مسائل حقوق بین‌الملل را با توجه به ظرفیت مرکز وکلا را پایش و ارزیابی کند و برنامه‌های راهبردی را متناسب با نیاز جامعه و واقعیت‌های آن تطبیق دهد.

کد خبر 6291671

  • همراه اول
  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • همراه اول
  • عبدلیان پور: اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل تاسیس می‌شود

  • ۲۷ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود برگزار می‌شود

  • تولید زباله شهروندان گرگانی بیش از میانگین کشوری است

  • رائد فریدزاده: آقای شاهسواری همدل و همزبان اهالی سینما است

  • مزار مطهر شهدا در قائمشهر پلاک گذاری می شود

  • چهارمین نمایشگاه احیای پایگاه‌های مقاومت «اسوه» در سنندج برپا شد

  • اجرای «خوب، بد، عشق» در پردیس تئاتر شهرزاد

  • حجت الاسلام اصغری:رونمایی از سامانه پاسخگویی به سوالات دینی برهوش مصنوعی

  • نصیری: آموزش همگانی مدیریت بحران برای مردم ضروری است

  • تمرین ۱۱۰ دقیقه‌ای جوانان ایران در مرکز ملی فوتبال

  • حمید استیلی به سوگ نشست

  • آلزایمر؛ یکسال تشخیص زودهنگام پنج سال کاهش اختلالات بیماری

  • خودرو رسما گران شد+ جدول

  • شکست نمایش تبلیغاتی باکو؛ رژیم صهیونیستی بازنده بزرگ «کاپ‌۲۹»

  • مقایسه آماری ثبت نام داوطلبان در کنکورهای ارشد و دکتری ۲سال اخیر

  • واکنش بازار به مجوز افزایش قیمت خودرو

  • مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه‌ها بهبود دهید

  • فعالیت سامانه جدید بارش برف و باران در کشور از امروز

  • مقایسه عملکرد دو بازیکن تاثیرگذار تیم‌های ملی فوتبال ایران و قرقیزستان

  • قلعه نویی: زرنگ‌تر از این هستیم که گول آقایان را بخوریم/ صد بار دیگر از تاج تشکر می‌کنم!

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳