عملیات وعده صادق ۳ نشان از اقتدار و توان نظامی ایران است

عملیات وعده صادق ۳ نشان از اقتدار و توان نظامی ایران است

اراکــ -رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: عملیات وعده صادق ۳ نشان از اقتدار و توان نظامی جمهوری اسلامی ایران است.

نادرقلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تقدیر از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در اجرای موفقیت‌آمیز عملیات «وعده صادق ۳»، انتصاب‌های اخیر فرماندهان نظامی را مدبرانه و حکیمانه دانست و گفت: حمایت گسترده ملت ایران از نیروهای مسلح ضروری است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی انتصاب فرماندهان جدید را گامی مهم در تقویت توان دفاعی و تهاجمی کشور دانست و افزود: این تصمیمات در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

ابراهیمی با اشاره به تهدیدات دشمنان ایران، به‌ویژه رژیم صهیونیستی گفت: با حمایت نیروهای مسلح و انسجام ملی، تهدیدات خنثی شده و جمهوری اسلامی ایران، مسیر اقتدار و سربلندی خود را ادامه خواهد داد.

وی تصریح کرد: دشمنان ایران به‌ویژه اسرائیل، زودتر از ۲۵ سال موعد مقرر که پیش تر، پیش بینی شده بود از صحنه روزگار محو خواهد شد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بر روحیه جهادی و همبستگی ملی تأکید کرد و از تلاش‌های نیروهای مسلح در خدمت به کشور و ملت ایران تقدیر کرد.

ابراهیمی اظهار کرد: این اقدام وحشیانه و غیرقانونی، که نقض فاحش حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و اصول مسلم حقوق بین‌الملل است، بار دیگر چهره واقعی این رژیم جعلی و اشغالگر را به عنوان عامل اصلی بی‌ثباتی و تروریسم دولتی در منطقه آشکار ساخت.

وی افزود: حمله به خاک یک کشور مستقل و عضو سازمان ملل متحد، نه تنها یک جنایت جنگی محسوب می‌شود، بلکه نشان‌دهنده درماندگی و وحشت صهیونیست‌ها در برابر اقتدار روزافزون و هوشمندی جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: بدون تردید عملیات وعده صادق ۳ اقدامی مناسب در مقابل رفتارهای ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و نشان از اقتدار و توان نظامی جمهوری اسلامی ایران است.

کد خبر 6502268

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دمای هوا در مشهد به ۳۹ درجه می رسد

  • طلوع حماسه در رادیو گفت‌وگو راه‌اندازی شد؛ آرامش، وحدت و امید در جامعه

  • عملیات وعده صادق ۳ منجر به نابودی غده سرطانی صهیونیسم می‌شود

  • امتحانات دانشگاه‌های خراسان رضوی به تعویق افتاد

  • افسر اطلاعاتی آمریکا:مذاکرات هسته‌ای فریب آمریکا برای حمله اسرائیل بود

  • رژیم صهیونیستی در هر سطحی به ایران حمله کند درهمان سطح پاسخ خواهد گرفت

  • تصمیمات جدید استانداری کرمانشاه برای مدیریت ساعات اداری و مصرف انرژی

  • خدمت به مردم باید شبانه‌روزی و بی‌وقفه ادامه داشته باشد

  • تشییع پیکر مطهر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی در تبریز

  • پزشکیان: آمریکا صهیونیست‌ها را مهار نکند، پاسخ‌ ما دردناک‌تر خواهد بود

  • نقش فناوری در میدان نبرد ایران و رژیم صهیونیستی

  • لحظه خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی؛انفجار مهیب در پایگاه «نواتیم»

  • اسرائیل ضربات دردناکی از ایران دریافت کرد؛ ترامپ به دنبال نجات تل آویو

  • فیلم‌های آخرالزمانی از حملات موشکی اخیر ایران به دشمن صهیونیست

  • جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد

  • تجاوز کور رژیم صهیونیستی به آغل احشام در اسکو

  • آخرین اخبار از چهارمین روز تجاوز رژیم صهیونیستی به استان‌های کشور

  • کشف و ضبط یک ریزپرنده شناسایی در خیابان خرم اراک

  • استقرار تانکرهای سیار آب تا زمان رفع حادثه خطوط آبرسانی در شمال تهران

  • تعرض رژیم صهیونیستی به ساختمان آتش نشانی موسیان دهلران

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴