قالیباف: اجلاس ژنو فرصتی برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی بود

قالیباف: اجلاس ژنو فرصتی برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی بود

رئیس مجلس؛ برگزاری اجلاس رؤسای مجالس جهان در ژنو را فرصتی برای بررسی بحران غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی و بررسی و بر تقویت دیپلماسی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در ارتباط تصویری درباره اجلاس رؤسای مجالس جهان در ژنو، گزارشی جامع به ملت ایران ارائه کرد.

وی گفت: در این نشست که به منظور شرکت در ششمین دوره اجلاس رؤسای مجالس جهان برگزار شد، موضوعات مهمی از جمله بحران غزه، تجاوزات رژیم صهیونیستی و همچنین تهاجم نظامی آمریکا به ایران بررسی شد.

قالیباف با اشاره به حضور بیش از ۱۰۰ کشور در این اجلاس افزود: مهم‌ترین موضوعات مطرح شده، مسئله غزه و فجایع ناشی از اقدامات رژیم صهیونیستی بود.

رئیس مجلس خبر داد که نشستی درباره نقش حقوق بین‌الملل در شرایط کنونی جهان، با حضور بیش از ۳۵ هیئت و کشور برگزار شد.

وی ادامه داد: در این نشست‌ها، تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و بر لزوم امدادرسانی به مردم غزه تأکید کردیم.

قالیباف همچنین از برگزاری دیدارهای دوجانبه با کشورهایی همچون ترکیه، فنلاند، کوبا و عمان خبر داد و گفت: این ملاقات‌ها به تقویت روابط دو جانبه کمک کرد.

وی به دیدار با رئیس صلیب سرخ جهانی نیز اشاره کرد و افزود: این نشست فرصتی بود تا درباره تلاش‌های امدادرسانی به مردم غزه گفتگو کنیم.

رئیس مجلس سپس به جلسه‌ای با ایرانیان مقیم ژنو و سوئیس اشاره کرد و گفت: در این دیدار با مشکلات و خواسته‌های آن‌ها آشنا شدیم.

قالیباف در پایان تأکید کرد که لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور کار مجلس قرار دارد و ابراز امیدواری کرد که این سفر تأثیر مثبتی بر روابط بین‌المللی و رسانه‌ای ایران داشته باشد.

کد خبر 6546782

  • حضور در مهمترین گردهمایی پارلمانی

  • ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان – ژنو

  • دیدار روسای مجالس ایران و قطر در ژنو

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • توسعه سرمایه‌گذاری و حمایت از صنایع تبدیلی کشاورزی اولویت گلستان است

  • سرپرست انجمن کوراش منصوب شد

  • تجهیزات کارخانه‌های بازیافت زباله اصفهان فرسوده است

  • نظارت بر برداشت‌های غیر مجاز سد سیازاخ بیشتر شود

  • سقوط مرگبار مرد ۵۰ ساله در چاله آسانسور در رشدیه

  • تصادف شدید میکسر بتن در تبریز؛ ۴ خودرو زیر گرفته شد و راننده مصدوم شد

  • آغاز به کار ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری اصفهانی‌ها و اشتغال ۲۵۰ نفر

  • احیای بندر آستارا گامی مهم در مسیر رونق اقتصادی و توسعه تجارت منطقه‌ای

  • «گروسی» به مسکو سفر می‌کند

  • تصویب آیین‌نامه جدید نحوه محاسبه و نظارت بر توانگری مالی شرکت‌های بیمه

  • عکس یادگاری با ابتذال؛ سمت غلطی ایستادید آقای رشیدپور!

  • خسارت زلزله سی سخت به جاده ارتباطی و اراضی کشاورزی کوخدان

  • هشدارها جدی شد؛ پارس جنوبی با بحران تولید روبه‌رو است؟

  • مهاجرانی: هیئت دولت با طرح تعطیلی یک‌هفته‌ای و چهارشنبه‌ها مخالفت کرد

  • بازگشت دوباره کمدی‌ها به صدر جدول فروش؛ اکران فیلم‌های نوروزی تمام شد

  • دیوارنگاره میدان انقلاب آوردگاه رستم و آمریکا شد

  • رای جنجالی بیرانوند به خارج از فوتبال رفت؛ یک طرف زیر بار زور نمی‌رود!

  • گفتگو با پدر شهید ۶ ماهه حادثه تروریستی زاهدان

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۸ مرداد منتشر شد

  • جنایات رژیم جولانی علیه زنان علوی در سوریه

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۴