قتل دانش آموز در مدرسه ای در انگلیس

قتل دانش آموز در مدرسه ای در انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، قتل هاروی دانش آموز ۱۵ ساله به دست همکلاسی اش اوایل سال جاری میلادی در شهر شفیلد انگلیس بار دیگر زنگ خطر نا امنی و کاهش سن مجرمان و قاتلان را در این کشور به صدا درآورد و خانواده‌ها را نیز در نگرانی فروبرد.

مارک و کارولین ویلگوس والدین گریان مقتول، به راسانه‌ها گفته‌اند چاقوکشی در مدرسه "یک سبک زندگی برای بچه‌ها" شده است. به نوشته رسانه‌های انگلیس مجرم که به علت قرار داشتن زیر سن قانونی نمی‌توانند نامش را فاش کنند، یک چاقوی شکاری ۱۳ سانتی‌متری را با خود به مدرسه آل سینتز آورده بود و تنها چند دقیقه پس از شروع زنگ ناهار، دو ضربه چاقو به سینه هاروی وارد کرد.

خانواده مقتول از والدین خواست در صورت مشکوک شدن به حمل چاقو از سوی فرزندانشان، با آنها گفت‌و‌گو‌های «باز و صادقانه» داشته باشند، یا اگر فکر می‌کنند شخص دیگری که می‌شناسند این کار را انجام می‌دهد، به کسی که به او اعتماد دارند، اطلاع دهند. مقامات شهر شفیلد با ابراز نگرانی از افزایش خشونت نوجوانان و جوانان در این کشور، به آنان و خانواده هایشان یادآوری کرد که حمل چاقو می‌تواند عواقب وحشتناک و جدی داشته باشد.

به گفته آنان ثابت شده است که اگر این سلاح‌ها را حمل کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که از آنها استفاده کنید یا قربانی جرایم چاقو شوید. شما خود، دیگران و آینده خود را در معرض خطر قرار می‌دهید. مادر مقتول به رسانه‌ها گفته مدرسه جایی است که خانواده‌ها باید امنیت و ایمنی فرزندانشان را حس کنند، اما متاسف است که چنین مکانی به قتل گاه فرزندش مبدل شده است. بر اساس گزارش‌های مرکز ملی آمار انگلیس، در سال منتهی به ماه مارس امسال با اینکه شمار قتل‌ها شش درصد نسبت به سال پیش از آن کاسته شده به ۵۳۵ نفر رسیده است که موجی از نگرانی شدید را در میان خانوار‌ها در این کشور ایجاد کرده است.