محکومیت ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی در استان بوشهر

محکومیت ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی در استان بوشهر

بوشهر- بازرس کل استان بوشهر از محکومیت کیفری برای ۷۷ نفر و محکومیت اداری برای ۱۵۷ نفر از مدیران و کارکنان دولتی در استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق شهبازی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید اقدامات خوبی صورت گرفته که می‌توان به رسیدگی به تعداد ۲۲ شکایات و درخواست‌های ارجاعی از سوی دفتر حمایت در راستای تحقق شعار سال اشاره کرد.

وی با اشاره به حضور نمایندگان بازرسی و انجام اقدامات نظارتی از طریق مشارکت و عضویت در ۱۴ کارگروه و مجامع تصمیم‌گیر مرتبط با شعار سال افزود: بازدید میدانی از ۸۳ از واحدهای تولیدی و دانش بنیان به منظور احصای مشکلات و موانع تولید و سرمایه گذاری و ارسال ۱۱ فقره گزارش و نامه‌های هشداری در راستای تحقق شعار سال به منظور حمایت از سرمایه گذاری و تولید از دیگر اقدامات است.

بازرس کل استان بوشهر با اشاره به رسیدگی به شکایات، اعلامات و گزارش‌های فساد اضافه کرد: بازرسی کل استان به شکایات، اعلامات و گزارش‌های فساد ارجاعی که از طریق سامانه رسیدگی به شکایات و اعلامات و سامانه ۱۳۶ و به صورت کتبی و یا شفاهی به این مرجع واصل شده رسیدگی می‌کند.

رسیدگی به تخلفات اداری

وی ادامه داد: در این راستا و به رغم محدودیت‌های موجود در بخش نیروی انسانی و در جهت رضایتمندی مردم و مبارزه با فساد، در سال گذشته مجموعاً تعداد سه هزار و ۴۵۷ شکایت و اعلامیه در سامانه ملی رسیدگی به شکایات بازرسی کل استان بوشهر واصل، که هزار و ۸۷ شکایات و ۲ هزار و ۳۴۶ اعلامیه واصله مجموعاً سه هزار و ۴۳۳ مورد رسیدگی شد.

شهبازی بیان کرد: در سال گذشته پیگیری‌های بازرسی کل استان در مراجع رسیدگی کننده از جمله هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و محاکم قضائی استان برای تعدادی از متهمان تعرفه شده در گزارش‌های اختصاصی این مرجع (اعم از مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان)، منتج به محکومیت‌های اداری و کیفری متهمان شد.

وی از محکومیت اداری برای تعداد ۱۵۷ نفر متهمان و محکومیت کیفری برای تعداد ۷۷ نفر از متهمین در مراجع قضائی (صدور کیفرخواست در داسراها، صدور رأی در دادگاه‌های بدوی و تجدیدنظر) خبر داد.

فسخ قرارداد اراضی واگذاری فاقد پیشرفت فیزیکی

بازرس کل استان بوشهر با اشاره به «فسخ قرارداد اراضی واگذاری فاقد پیشرفت فیزیکی» گفت: به منظور استفاده بهینه از اراضی ملی و دولتی و افزایش بهره وری، رونق و جهش تولید و رشد اقتصادی کشور، جلوگیری از معطل ماندن اراضی واگذار شده و استمرار فعالیت مجریان طرح‌ها، ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و غیرکشاورزی، بازرسی کل استان بوشهر نسبت به بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی اراضی واگذار شده جهت اجرای طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی در سطح استان اقدام شد.

وی ادامه داد: مشخص شد ۷۷ فقره قرارداد اجاره اراضی به مساحت بیش از ۷۲۴ هکتار توسط اداره کل جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی استان با اشخاص حقیقی و حقوقی طی سنوات گذشته منعقد شده که علی‌رغم گذشت چندین سال از تاریخ انعقاد قرارداد اجاره اراضی (بعضاً دهه شصت و هفتاد)، پیشرفت فیزیکی در خصوص اجرای طرح‌ها تحقق نیافته و اراضی همچنان به صورت راکد و در تصرف اشخاص باقی مانده بودند.

کاهش مبلغ قراردادها به نفع دولت

شهبازی بیان کرد: این بازرسی کل ضمن تشکیل پرونده بازرسی و شناسایی اراضی مذکور، نسبت به ارجاع قراردادها به دبیرخانه هیئت نظارت ماده (۳۳) اصلاحی قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور برای صدور رأی مقتضی مبنی بر تمدید و تعیین مهلت یا فسخ قرارداد و استرداد اراضی اقدام کرد.

وی با اشاره به اقدامات بازرسی کل استان در خصوص صرفه‌جویی و جلوگیری از تضییع بیت‌المال در دستگاه‌های دولتی استان در سال گذشته از کاهش مبلغ ۲۰۹ میلیارد ریال و ۱.۴ میلیون یورو در ۲ مناقصه خرید قطعات و تعمیر توربین‌های یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز واقع در پارس جنوبی خبر داد.

بازرس کل استان بوشهر ادامه داد: در مجموع کاهش ۴۱۸ میلیارد ریال و ۲.۹ میلیون یورو در بخش ارزی به نفع دولت، متعاقب ورود بازرسی کل استان به فرآیند مناقصه مزبور محقق شد.

وی از پیگیری و اخذ وجوه ناشی از آرا قطعی شده جرایم صادره از کمیسیون ماده صد شهرداری‌ها از مدیونین به مبلغ ۷۳ میلیارد تومان خبر داد و بیان کرد: صرفه جویی ۵۶۷ ریال به نفع بیت المال در نتیجه ورود بازرسی کل بوشهر به فرآیند برگزاری مناقصه عمومی و پشتیبانی یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز واقع در پارس جنوبی و تجدید آن در مرحله اول صورت گرفت که پس از برگزاری مجدد مناقصه با فضای رقابتی ایجاد شده حسب توصیه این مرجع، این صرفه جویی حاصل شد.

جلوگیری از تضییع حقوق عمومی

شهبازی از وصول ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار یورو اضافه پرداختی در قرارداد خرید قطعات یدکی توربین‌های گازی زیمنس SGT-۸۰۰ از یکی از پیمانکاران طرف قرارداد یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز در پارس جنوبی به نفع دولت با ورود بازرسی کل استان خبر داد.

وی بیان کرد: در راستای تحقق شعار سال و پیرو تأکیدات ریاست عالی سازمان مبنی بر حمایت از واحدهای تولیدی، با پیگیری بازرسی کل استان مشکل برق هفت واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی (۲) بوشهر حل شد.

وی با اشاره به جلوگیری از تضییع حقوق عمومی یکی از شهرداری‌های استان به ارزش ۱۳۸ میلیارد ریال در فرایند خرید و تملک یک قطعه زمین به دلیل ایرادات ماهوی متعدد احراز شده از سوی این مرجع افزود: پیگیری و وصول حقوق دولتی معوق شده معادن استان مربوط به سال‌های ۱۴۰۱ لغایت ۱۴۰۳ به میزان ۵۵۶ میلیارد ریال از دیگر اقدامات است.

وی افزود: با تجدید مناقصه با موضوع انجام خدمات رفاهی و پشتیبانی یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز و برگزاری مجدد آن موجب صرفه‌جویی به میزان ۴۶۷ میلیارد ریال به نفع دولت، فراهم شد.

کد خبر 6511362

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مهلت درخواست مهمانی و تاریخ دفاع دانشجویان پیام‌نور تمدید شد

  • محققان سلول‌های پیر قلب را جوان کردند

  • بازگشت ساعت کاری ادارات کرمانشاه به روال عادی از شنبه هفته آینده

  • محمود صادقی: مقاومت ملی و دفاع بومی، ایران را از بحران عبور داد

  • افزایش بهره‌وری فضاهای آموزشی اولویت راهبردی دستگاه تعلیم و تربیت است

  • شهادت دو کوهنورد دیگر در پی حملات رژیم غاصب صهیونیستی

  • تشییع و بدرقه باشکوه شهید سرافراز مهدی بصائری در خوانسار

  • تشییع شهدا اثرات فرهنگی و معنوی ویژه‌ای به دنبال دارد

  • قدردانی «بقائی» از موضع شورای همکاری خلیج فارس درمحکومیت اسرائیل

  • ذخایر خون در مازندران کاهش یافته است

  • افزایش ۴۶ درصدی تولید گیلاس در آذربایجان شرقی

  • ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

  • بلینکن: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اشتباهی نابخشودنی است

  • اولمرت: ایران به اسرائیل خسارات فراوانی زد؛ نتانیاهو باید برکنار شود

  • تنش در گفتگوی تلفنی با نتانیاهو بر سر ایران؛ «ترامپ» داد زد!

  • پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود

  • دارابی: تا این لحظه گزارشی از آسیب مستقیم به آثار تاریخی نداشته ایم

  • ۳ جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شدند

  • حمایت بریکس از ایران در برابر تجاوز تل‌آویو و واشنگتن

  • جزئیات کشنده‌ترین کمین مقاومت فلسطین ضد نظامیان صهیونیست

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴