مهر وموم دستگاه‌های معیوب شهربازی کرمان

مهر وموم دستگاه‌های معیوب شهربازی کرمان

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان،در پی خروج قطار زمینی یکی از شهربازی‌های شهر کرمان از ریل و مصدومیت 12 شهروند ازجمله 10 کودک، دستور مهروم کامل دستگاه‌های مجموعه فاقد تاییدیه استاندارد و ایمنی صادر شد.

معاون حفظ حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان امروز با اعلام آغاز بررسی‌های تخصصی درباره این حادثه، از تشکیل هیاتی متشکل از کارشناسان فنی، حقوقی و نظارتی خبر داد.

محمد سالاری اضافه کرد: قرار شده کارگروهی با حضور نمایندگان سازمان ملی استاندارد، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان آتش‌نشانی و کارشناس رسمی دادگستری، دقیق همه تجهیزات و دستگاه‌های مستقر در این شهربازی بازبینی شوند.

وی ادامه داد: فقط دستگاه‌هایی که تایید نهایی ایمنی کارشناسان را دریافت کنند، مجاز به ادامه فعالیت خواهند بود.

معاون دادستان کرمان اتاکید کرد: همچنین تجهیزات معیوب در صورت امکان اصلاح، پس از رفع نقص مجدد وارد چرخه بهره‌برداری خواهند شد در غیر این صورت، باید از محوطه خارج و بدون استفاده شوند.

وی با تاکید بر اینکه حفظ جان و سلامت مردم، خط قرمز دستگاه قضایی است بیان کرد: در همین راستا و با هدف صیانت از حقوق عامه، دادستانی کرمان با استناد به ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی و مواد ۲۲، ۲۹۰ و ۲۹۳ قانون آیین دادرسی کیفری، اعلام جرم کرده و پرونده قضایی برای رسیدگی در حال پیگیری است.

معاون دادستان کرمان ازخانوده های همه مصدومان حادثه خواست در صورت تمایل با مراجعه به مجتمع قضایی ۲۲ بهمن کرمان برای اعلام شکایت اقدام کنند.

مصدومان این حادثه شامگاه جمعه دهم مرداد ، با حضور به‌موقع نیرو‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل و پس از تکمیل مراحل درمانی، همگی از بیمارستان ترخیص شدند.