مولوی عبدالحمید: هرگونه نا امنی به ضرر مردم سیستان و بلوچستان است

سیاسی » عمومی مولوی عبدالحمید: هرگونه نا امنی به ضرر مردم سیستان و بلوچستان است امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان با صدور پیامی ضمن محکومیت حادثه تروریستی امروز شنبه به دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: هر گونه نا امنی به ضرر منافع مردم این استان است. مولوی عبدالحمید: هرگونه نا امنی به ضرر مردم سیستان و بلوچستان است آفتاب‌‌نیوز :

در پیام مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، آمده است: متأسفانه صبح امروز افراد مسلح به دادگستری سیستان‌وبلوچستان در زاهدان حمله کردند که در این حمله چندین نفر شهید و زخمی شدند.

این پیام می افزاید: بنده این حمله ناجوانمردانه که به یک مکان عمومی و غیرنظامی صورت گرفته و افراد بی‌سلاح از جمله یک زن و کودک جان خود را از دست داده‌اند را غیرشرعی می‌دانم و آن را به شدت محکوم می‌کنم.

در پیام امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان آمده است: همچنین با خانواده‌های جان‌باختگان این حمله ابراز همدردی کرده و برای مجروحان شفا و بهبودی را از بارگاه الهی مسئلت دارم.

وی در این پیام تاکید کرده است: اقدامات مسلحانه به‌هیچ‌وجه به نفع مردم سیستان و بلوچستان نیستند و هر گونه ناامنی به ضرر منافع مردم استان است.

صبح امروز (چهارم مرداد) افراد ناشناس مسلح به دادگستری مرکز سیستان و بلوچستان در زاهدان حمله کردند که سبب به شهادت رسیدن و مجروح شدن شماری از هموطنان شد.

روابط عمومی قرارگاه قدس سپاه اعلام کرد: در حمله تروریستی به دادگستری زاهدان تاکنون ۶ نفر شهید و ۲۲ نفر مجروح شدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004DCO بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر