نسخه‌نویسی الکترونیکی برای بیماران خاص ساوه مشکل‌ساز شده است

نسخه‌نویسی الکترونیکی برای بیماران خاص ساوه مشکل‌ساز شده است

ساوه – رئیس انجمن بیماران سرطانی ساوه گفت: نسخه‌نویسی الکترونیکی با وجود مزایایی که دارد، برای بیماران خاص و سرطانی این شهرستان به یک چالش جدی تبدیل شده است.

سید سبحان حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات بیماران خاص و سرطانی در دریافت خدمات درمانی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲ هزار بیمار خاص و سرطانی عضو انجمن بیماران سرطانی ساوه هستند که بسیاری از آن‌ها برای دریافت داروهای خاص و مراجعه مداوم به مراکز درمانی با مشکلات زیادی مواجه هستند.

رئیس انجمن بیماران سرطانی ساوه گفت: نسخه‌نویسی الکترونیکی اگرچه در ظاهر گامی در جهت دیجیتالی شدن خدمات سلامت است اما برای بیماران خاص که اغلب سالمند، کم‌سواد یا ناتوان از پیگیری مراحل آنلاین هستند، این فرایند پیچیده، دردسرساز شده است.

حبیبی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مشکلات، عدم دسترسی به اینترنت پایدار در برخی نقاط و اختلالات سامانه‌ای است که باعث می‌شود نسخه‌ها در داروخانه‌ها نمایش داده نشود و بیماران مجبور به مراجعات متعدد شوند.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط بحرانی، سرعت در دسترسی به دارو برای بیماران سرطانی حیاتی است، بیان کرد: نسخه‌نویسی الکترونیکی در بسیاری موارد باعث تأخیر در دریافت دارو شده و این مسئله سلامت بیماران را به خطر می‌اندازد.

رئیس انجمن بیماران سرطانی ساوه همچنین با اشاره به حمایت‌های مردمی از بیماران خاص افزود: کمک‌های مردمی بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است اما با توجه به جمعیت بالای بیماران تحت پوشش انجمن، این کمک‌ها به هیچ‌وجه پاسخگوی نیازهای دارویی و درمانی آنان نیست.

حبیبی خواستار توجه جدی وزارت بهداشت، بیمه‌ها و نهادهای حمایتی به شرایط خاص این بیماران شد و پیشنهاد کرد که امکان صدور نسخه کاغذی در موارد خاص، ارتقا سامانه‌ها و ایجاد مراکز راهنمایی برای بیماران در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 6518616

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نرخ غذا و خوابگاه دانشجویی اواخر ماه جاری اعلام می‌ شود

  • ۵۶ قبضه سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز در لرستان کشف شد

  • چراغ سبز فدراسیون والیبال به حضور همدان در سوپر لیگ

  • وزیر علوم: حمایت بین‌المللی جمهوری اسلامی از حقوق دانشمندان ادامه دارد

  • دفاع مقدس یک الگو برای مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا است

  • حسگر یکبار مصرف با کمتر از یک دلار سرطان و ایدز را تشخیص می دهد

  • ثبات قیمت نفت در آستانه نشست ویژه ۸ عضو اوپک‌پلاس

  • ضرورت نوساری ناوگان برداشت غلات در آذربایجان شرقی

  • جمع‌آوری ۱۳۷ اتباع خارجی غیرمجاز در لرستان

  • وقوع انفجار در پاکستان ۱۵ کشته و زخمی بر جا گذاشت

  • بوکسوری که نتانیاهو را ناک اوت کرد؛ شهید باکویی عاشق ایران بود

  • تل‌آویو بعد از شکست در جنگ با ایران دست‌ به‌ دامن چین شد

  • اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است

  • «ترامپ» درباره جنسیت همسر «ماکرون» نظر داد!

  • آمریکا برای عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان شرط گذاشت!

  • محکومیت دو مقام خبری اسپوتنیک به حبس در جمهوری آذربایجان

  • بدخواهان محسن چاوشی این قصه را بخوانند؛ حکایت دستمزد میلیاردی!

  • عراق: اسراییل از آسمان ما برای حمله به ایران استفاده غیرقانونی کرد

  • مؤلفه‌های پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه؛ اسرائیل چه خسارت‌هایی متحمل شد؟

  • ادعای ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴