نظارت بهداشتی ۵۲ اکیپ بر دام های نذری در آذربایجان غربی

نظارت بهداشتی ۵۲ اکیپ بر دام های نذری در آذربایجان غربی

ارومیه – مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی از تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی استان با فعالیت ۵۲ اکیپ ثابت و سیار خبر داد.

سیدامید خلیل زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر دام‌های نذری در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهار کرد: با هدف حفظ سلامت عمومی و تضمین بهداشت جامعه، اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی در سراسر استان فعال خواهند بود.

وی ادامه داد: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، ۲۱ اکیپ ثابت، ۳۱ اکیپ سیار، ۵۸ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۳۳ نفر ناظر شرعی بر روند ذبح دام‌های نذری در استان نظارت خواهند داشت.

خلیل زاده با بیان اینکه بازرسان بهداشت گوشت و ناظرین شرعی در کشتارگاه‌های دام مستقر خواهند بود، افزود: این تیم‌ها ضمن بازرسی دام‌ها از نظر آلودگی به عوامل بیماری‌زا، به‌ویژه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، سلامت مصرف‌کنندگان را تضمین خواهند کرد.

وی با اشاره به رواج کشتار دام در معابر عمومی طی ایام محرم هشدار داد: ذبح دام در مکان‌های غیرمجاز، از جمله معابر و جلوی هیئت‌های عزاداری، خطرات بهداشتی جدی در پی دارد و می‌تواند منجر به گسترش بیماری‌ها شود؛ لذا به عزاداران حسینی توصیه می‌شود دام‌های نذری خود را صرفاً در کشتارگاه‌های مجاز ذبح کنند.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی از مردم خواست به توصیه‌های بهداشتی توجه کرده و از ذبح دام در خیابان، منازل یا مکان‌های فاقد نظارت دامپزشکی خودداری کنند.

وی افزود: برای قطعه‌کردن گوشت و شست‌وشوی آن حتماً از دستکش استفاده شود، از دست‌کاری کیست‌ها و آبسه‌های موجود در لاشه و احشاء پرهیز شود و ضایعات غیرقابل مصرف به هیچ‌وجه در اختیار حیوانات قرار نگیرد.

ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و سامانه فوریت‌های دامپزشکی با شماره ۱۵۱۲، آماده پاسخ‌گویی به شهروندان گرامی در ایام محرم هستند.

کد خبر 6517999

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • شهدا و خانواده آنها نقش برجسته ای در اعتلای آرمان های انقلاب دارند

  • لزوم فعال کردن صنایع در تنگستان

  • نظارت بهداشتی ۵۲ اکیپ بر دام های نذری در آذربایجان غربی

  • وزیر صمت: دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند

  • تصویب لایحه جنجالی دولت ترامپ برای کاهش مالیات

  • ادامه راه شهدا، تنها با خدمت بی‌منت به مردم ممکن است

  • حاج حسین با دلش می‌جنگید؛ روایت همسرشهید سلامی از سال‌های مقاومت

  • روسیه: اعتراض به اقدامات غیردوستانه را به باکو ابلاغ کردیم

  • برادر سپهبد شهید سلامی ازایثار و آرمان‌های سردار می‌گوید

  • ایران با پذیرش درخواست توقف جنگ فرصتی دوباره برای دیپلماسی فراهم ساخت

  • فتاوای مراجع؛ پاسخی قاطع به گستاخی های دشمنان علیه رهبری است

  • اتحاد ایرانی‌ها آمریکا و اسرائیل را شوکه کرد؛ درس تهران به تل‌آویو

  • منبع ایرانی به شبکه روسی:درگیری احتمالی بعدی،جنگ آخر اسرائیل خواهد بود

  • ادعای جدید وزیر خارجه صهیونیستها علیه ایران

  • نشست نتانیاهو با وزیر جنگ و رئیس ستادش؛ مهیا شدن برای تحرکات نظامی

  • جدیدترین موضع‌گیری «ترامپ» درباره ایران

  • دستگیری فرد مرتبط با رژیم صهیونیستی در تهران

  • صداهای انفجار تبریز بر اثر خنثی سازی مهمات است؛ نگران نباشید

  • سردار وحیدی: قدرت موشکی ما برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضعیت عالی است

  • آغاز مراسم تشییع پیکر شهید حسن قنبری در بردسکن

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴