نوسازی فضای مدارس شرق تهران همزمان با فصل پاییز

نوسازی فضای مدارس شرق تهران همزمان با فصل پاییز

شهردار منطقه ۱۳ تهران با اشاره به لزوم نشاط‌آفرینی در مدارس گفت: یکی از برنامه‌های مهم ستاد استقبال از مهر ۱۴۰۴، ایجاد روحیه مثبت در دانش‌آموزان از طریق طرح‌های خلاقانه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرمحمد نوری شهردار منطقه ۱۳ تهران در جلسه ستاد استقبال از مهر ۱۴۰۴ که با حضور معاونان، شهرداران نواحی، نمایندگان آموزش و پرورش و دیگر ارگان‌های مسئول، توسط معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳ برگزار شد، گفت: ستاد استقبال از مهر ۱۴۰۴، فرصتی است تا با هم افزایی میان نهادهای مرتبط، بهترین خدمات آموزشی و رفاهی را به دانش آموزان و خانواده‌ها ارائه کنیم.

این مقام مسئول در بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به لزوم نشاط آفرینی در مدارس افزود: یکی از برنامه‌های مهم ستاد استقبال از مهر ۱۴۰۴، ایجاد روحیه مثبت و متفاوت در دانش آموزان از طریق طرح‌های خلاقانه و برنامه‌های خاطره انگیز است که در این راستا، در چهار محور اصلی محله‌ها؛ برنامه‌های متنوع فرهنگی، آموزشی و سرگرمی طراحی شده تا دانش آموزان با انرژی و انگیزه بیشتری سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.

مدیریت شهری شرق پایتخت در ادامه با اشاره به نتایج مثبت اجرای طرح‌های آموزشی جدید خاطرنشان کرد: بهبود رفتار، افزایش انگیزه و مشارکت بیشتر دانش‌آموزان از دستاوردهای ارزشمند این برنامه‌ها بوده و باید با همکاری بیشتر خانواده‌ها و کادر آموزشی ادامه یابد.

نوری با اشاره به ضرورت بهره گیری ظرفیت‌های معاونت‌های اجرایی در زمینه خدمات شهری، فنی و عمرانی و ترافیک خاطرنشان کرد: ما موظفیم با مدیریت صحیح شهری، مسیر تحصیلی دانش آموزان را هموار تر کنیم.

در پایان این نشست، معاونان اجرایی و شهرداران نواحی اقدامات و برنامه‌های استقبال از مهر منطقه ۱۳ را تشریح کردند.

کد خبر 6581590

  • ۶۳ مدرسه ورودی غربی پایتخت به استقبال از مهر می رود

  • آغاز آموزش های ترافیکی به 582 هزار دانش آموز پایتخت از اول مهر

  • شهرداری منطقه ۲ تهران به استقبال مهر می‌رود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دبیر: کشتی‌گیران نباید برای پول کشتی بگیرند/ حق ورزشکاران را نمی خوریم

  • مجموعه ورزشی ولایت آماده بهره‌برداری شد

  • مصوبات جدید برای برخورد هوشمندانه با تغییر کاربری اراضی تصویب شد

  • سفر مقام سئول به واشنگتن پس از بازداشت چندصد تبعه کره‌جنوبی در آمریکا

  • تعریض محور شهید زندیه به میرهاشم وارد چهارمین فاز اجرا شد

  • تظاهرات حمایت از غزه در اروپا؛ بازداشت چند حامی فلسطین در لندن + فیلم

  • ضرورت و اهمیت ساخت مخزن هوایی در دنیای امروز

  • الزام بانک‌ها به پرداخت ۱۱.۵ همت تسهیلات در خوزستان

  • نوسازی فضای مدارس شرق تهران همزمان با فصل پاییز

  • فیلمبرداری «نیم‌شب» مهدویان به پایان رسید

  • ثبت‌نام آزمون پذیرش پزشکی از لیسانس ۱۴۰۴ آغاز شد

  • پیش‌بینی هواشناسی ۱۵ شهریور؛ باران و رعد و برق در راه شمال و جنوب کشور

  • صدور حکم جلب برای هتاک به اقوام در ایذه

  • وقتی چهار صندلی خالی، قفل بر درهای شورای شهر کرمانشاه زدند!

  • زنگ خطر خشونت خانگی؛ خانواده‌ها قربانی چرخه معیوب سنت و فشار اجتماعی

  • حکم اعدام مهران بهرامیان از اراذل و اوباش سطح یک اجرا شد

  • کار سخت امیرعلی آذرپیرا با مدعیان در جهانی

  • درباره مکانیسم ماشه هراس‌افکنی نشود؛ آژانس مانعی در مسیر حقوق هسته‌ای

  • واکنش عربستان به ادعای «نتانیاهو»

  • عصای موسی در غزه؛ کابوس بزرگی که در انتظار اشغالگران است

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴