به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان ثبت جهانی مکانهای پیش از تاریخ دره خرم آباد، را نقطه عطفی در تاریخ تمدن استان عنوان کرد و گفت:در پی این رویداد فاخر،همایشی برای تجلیل از دست اندرکاران ثبت جهانی دره ی خرم آباد برگزار خواهد شد.
سید سعید شاهرخی ببان کرد: از هماستانیها و هموطنان خلاق خود دعوت میکنیم تا در انتخاب برندی شایسته و در شأن ۶۰ هزار سال تاریخ و تمدن لرستان مشارکت و همکاری کنند.
استاندار لرستان ثبت جهانی دره خرم آباد و بین المللی کردن فرودگاه خرم آباد را از مهم ترین برنامه ها در استان عنوان کرد و گفت:طرح آزاد راه خرم آباد _بروجرد_ اراک از طرح های حیاتی برای استان و جنوب کشور است که به زودی با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز خواهد شد.
شاهرخی با بیان اینکه با تکمیل این آزادراه، فاصله استان تا مرکز حداکثر یک ساعت و نیم کاهش مییابد، افزود: تأمین منابع مالی این طرح به صورت مشارکتی و از محل مولدسازی، ۱۰۰۰ میلیارد تومان پیشبینی شده که با همکاری استان مرکزی و قرارگاه خاتم انجام خواهد شد.
' + '' + '' + '' + '' + ''; const skipForwardButton = player594307.controlBar.addChild('SkipForwardButton', {}); skipForwardButton.addClass('vjs-custom-skip-button'); skipForwardButton.el().innerHTML = '10' + '' + '' + '' + '' + ''; const fullScreenBtn = player594307.controlBar.fullscreenToggle.el(); player594307.controlBar.el().insertBefore(skipBackButton.el(), fullScreenBtn); player594307.controlBar.el().insertBefore(skipForwardButton.el(), fullScreenBtn); }); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player594307.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/55075390',{},function (data) {}); })); دانلود فیلم اصلی