هوای اصفهان برای چهارمین روز پیاپی آلوده است

هوای اصفهان برای چهارمین روز پیاپی آلوده است

اصفهان- شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح چهارشنبه ۲۹ مرداد برای چهارمین روز پیاپی وضعیت ناسالم را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفیت هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۳ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به هشت صبح روز چهارشنبه بیست و نهم مرداد با میانگین ۱۲۰ AQI برای چهارمین روز پیاپی در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (سالمندان، افراد دارای بیماری‌های قلبی و تنفسی، زنان باردار و کودکان) است.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان با عدد ۱۵۳، خیابان رودکی ۱۵۶، بولوار کاوه ۱۵۴ و ولدان ۱۸۳ AQI وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه و در ایستگاه دانشگاه صنعتی اصفهان با عدد ۱۰۸، خیابان رهنان ۱۲۲، زینبیه ۱۳۰، خیابان فرشادی ۱۲۶ و کردآباد ۱۲۱ AQI وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.

شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه پارک زمزم با عدد ۹۲، بزرگراه خرازی با عدد ۹۵، خیابان فیض ۹۱ و خیابان میرزا طاهر ۷۸ AQI در وضعیت قابل قبول است.

شاخص هوای شهر خمینی‌شهر با میانگین ۱۲۱ و قهجاورستان ۱۲۶ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس و در مبارکه، زرین‌شهر و شاهین شهر قابل قبول است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 6565717

  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است

  • هشدار تداوم شدت هوای گرم؛ افزایش دمای هوا تا ۸ درجه در اکثر نقاط

  • خوزستان در چنگال گرما؛ شوش با ۴۹.۴ درجه در صدر

  • نفوذ غبار به جو استان کرمانشاه از امشب تا پنجشنبه

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اجرای برنامه ایمنی آب در بوشهر با هدف تضمین کیفیت و پایداری آب شرب

  • دعوت دو هندبالیست خراسان شمالی به اردوی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان

  • سربازان حافظان امنیت کشور هستند

  • تصادف مرگبار در افغانستان با دست کم ۷۱ کشته

  • هوای اصفهان برای چهارمین روز پیاپی آلوده است

  • مهار آتش سوزی در بازار صادقیه تبریز

  • دومین رویداد نوپیشگام «جنگ اولی‌ها» برگزار می شود

  • صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان چهارشنبه ۲۹ مرداد

  • «بی‌بی‌سی» اربعین امسال را چگونه روایت کرد؟

  • سلمان الصباح: در به‌روزرسانی تجهیزات تیراندازی از ایران حمایت می‌کنیم

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد منتشر شد

  • یک شهید و ۷ مجروح در انفجار مهمات باقی‌مانده از جنگ ۱۲ روزه + اسامی

  • هشدار تداوم شدت هوای گرم؛ افزایش دمای هوا تا ۸ درجه در اکثر نقاط

  • واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون

  • عصبانیت شدید نتانیاهو از نخست‌وزیر استرالیا

  • تصویری از شهید انفجار مهمات باقی‌مانده از جنگ ۱۲ روزه در بیرانشهر

  • حال عمومی مجروحان انفجار بیرانشهر مساعد است+ تصاویر

  • «کاتز»: رویارویی با ایران هزینه زیادی دارد

  • هادی حجازی‌فر مجری مسابقه شبکه سه شد

  • فارس شنبه تعطیل شد

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴