هوای مازندران کماکان گرم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، تاکامی کارشناس هواشناسی مازندران با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته آمل با بیشینه دمای ۳۴ درجه گرمترین نقطه استان بود گفت: صبح امروز بلده با کمینه دمای ۱۴ درجه بالای صفر خنکترین نقطه استان بود و دمای ساری هم طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۲۴ درجه تا ۳۲ درجه در نوسان بود و بیشترین بارندگی‌ها هم از بلده به میزان ۲۳ میلی متر گزارش شده است.

وی افزود: امروز و فردا در مازندران افزایش دما را داریم و در ساعت بعد از ظهر در ارتفاعات غربی و مرکزی افزایش ابر و احتمال وقوع رگبار پراکنده وجود دارد.

تاکامی بیان کرد: از روز سه شنبه جو پایدارتر شده و گرمای تابستانه را در استان داریم. بویژه در چهارشنبه افزایش دما در استان محسوس‌تر است و تا پایان هفته گرما ادامه دارد. دریا نیز با موج کوتاه همراه و برای فعالیت دریایی مناسب است.

' + '' + '' + '' + '' + ''; const skipForwardButton = player330298.controlBar.addChild('SkipForwardButton', {}); skipForwardButton.addClass('vjs-custom-skip-button'); skipForwardButton.el().innerHTML = '10' + '' + '' + '' + '' + ''; const fullScreenBtn = player330298.controlBar.fullscreenToggle.el(); player330298.controlBar.el().insertBefore(skipBackButton.el(), fullScreenBtn); player330298.controlBar.el().insertBefore(skipForwardButton.el(), fullScreenBtn); }); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player330298.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/55073074',{},function (data) {}); })); دانلود فیلم اصلی