واکنش ولایتی به حمله اخیر اسرائیل به قطر

بین الملل » عمومی واکنش ولایتی به حمله اخیر اسرائیل به قطر مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب در پیامی درباره حمله رژیم صهیونیستی به دوحه نوشت: نقض قوانین بین‌المللی و تعدی به حریم کشورها برای صهیونیست‌ها به یک رویه عادی تبدیل شده و جهان باید از این سکوت دست بردارد. واکنش ولایتی به حمله اخیر اسرائیل به قطر آفتاب‌‌نیوز :

«علی‌اکبر ولایتی» مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب، در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به خاک قطر و هدف قرار دادن هیات حماس ، این اقدام را به شدت محکوم کرد.

او در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «نقض قوانین بین‌المللی و تعدی به حریم کشورها برای صهیونیست‌ها به یک رویه عادی تبدیل شده و جهان باید از این سکوت دست بردارد. بار دیگر همه دیدند رژیم وحشی صهیونی برای جنایت هیچ مرزی نمی‌شناسد».

ولایتی تاکید کرد: «حمله به خاک قطر و برادران فلسطینی حاضر در جلسه، محکوم است.»

در پی این حمله تروریستی که محکومیت گسترده جهانی را در پی داشت، پنج نفر به شهادت رسیدند اما به سران حماس آسیبی نرسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004FU1 بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر