پزشکیان:حل مشکلات مردم، زمان و تعطیلی نمی‌شناسد

پزشکیان:حل مشکلات مردم، زمان و تعطیلی نمی‌شناسد

قم- رئیس جمهور گفت: با وجود تعطیلی امروز در تهران، تصمیم گرفتیم از این فرصت برای سر زدن به امور و مسائل اجتماعی در استان قم استفاده کنیم چرا که حل مشکلات مردم، زمان و تعطیلی نمی‌شناسد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پزشکیان ظهر چهارشنبه در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان قم، با حضور در مرکز دختر و مادری «حس خوب»، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های اجتماعی و خدمات ارائه‌شده به بانوان و خانواده‌های ساکن محله نیروگاه قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در حاشیه این بازدید، با تأکید بر اهمیت حضور میدانی در حل مسائل اجتماعی، اظهار کرد: با وجود تعطیلی رسمی امروز در تهران، تصمیم گرفتیم از این فرصت برای سر زدن به امور و مسائل اجتماعی در استان قم استفاده کنیم، چراکه حل مشکلات مردم، زمان و تعطیلی نمی‌شناسد.

پزشکیان با قدردانی از آغاز فعالیت‌های اجتماعی و محله‌محور در مرکز «حس خوب»، گفت: اقدامات صورت‌گرفته در این مجموعه، گام‌های ارزشمندی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سطح رفاه خانواده‌هاست که می‌تواند به‌عنوان الگویی بومی و قابل توسعه در سایر شهرستان‌ها و استان‌ها مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های درونی محلات، تصریح کرد: اگر ساکنان هر محله بتوانند با تشکیل هیئت‌مدیره‌های محلی، برای رفع مشکلات خود دست به برنامه‌ریزی جمعی بزنند، دولت نیز وظیفه دارد در کنار آن‌ها با ارائه خدمات آموزشی، درمانی، امدادی و معیشتی ایفای نقش کند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت به‌تنهایی توان رفع تمام مشکلات را ندارد، خاطرنشان کرد: در چارچوب اعتقادی و حاکمیتی ما پذیرفته نیست که فردی در محله‌ای گرفتار باشد و نظام از آن بی‌اطلاع بماند و همه مردم باید دیده شوند و صدای آن‌ها شنیده شود.

پزشکیان با تأکید بر نقش‌آفرینی مردم در حکمرانی اجتماعی، اظهار کرد: سیاست محله‌محوری موجب افزایش هم‌افزایی و مشارکت جمعی می‌شود و هرجا مردم برای حل مشکلات خود پای کار بیایند، دولت نیز با تمام توان در کنار آن‌ها خواهد بود.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این الگو در سایر نقاط کشور، گفت: به حول و قوه الهی و با اتکا به ظرفیت مردم، می‌توان بخش قابل توجهی از آسیب‌های اجتماعی را در کشور مهار کرد و این مدل مشارکت‌محور، باید به‌عنوان یک راهبرد ملی و پایدار در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 6539678

  • تشرف رئیس‌جمهور به حرم مطهر حضرت معصومه (س)

  • تأکید پزشکیان بر تعمیم الگوی فعالیت های محله محور قم به سراسر کشور

  • رئیس جمهور حرم حضرت معصومه(س) را زیارت کرد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • معاون فرهنگی و هنری سپاه لرستان معرفی شد

  • توصیه‌های مهم به شهروندان پایتخت برای مدیریت مصرف آب

  • چهره به چهره با مردم؛ حضور جهادی طلاب همدان در قلب شهر

  • افشاگری تاجرنیا علیه ساپینتو در مورد جذب بازیکن پرسپولیس

  • برگزاری تجمع همبستگی با غزه در بیروت+ فیلم

  • پزشکیان:حل مشکلات مردم، زمان و تعطیلی نمی‌شناسد

  • تخصیص و تأمین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان در هیئت علمی

  • هوش مصنوعی آینه‌ای از بلوغ تمدنی است نه صرفاً ابزاری فناورانه

  • زیرساخت‌های توسعه صنایع مادر در چهارمحال تقویت می‌شود

  • اقتدار ایران عامل اصلی دشمنیِ دشمنان با نظام اسلامی است

  • پیشرفت۹۰ درصدی پروژه انتقال آب به تهران؛ افتتاح فاز اول چند هفته دیگر

  • مهاجم استقلال جدا شد

  • احمد توکلی در گذشت

  • خریدهای پرسپولیس در حد «متوسط» است؛ دو تیم مدعی قهرمانی لیگ برتر هستند

  • جهان برای اشغالگران ناامن می شود؛ حمله به صهیونیست‌ها در یونان

  • پسر «بایدن»: «نتانیاهو» هیولاست؛ او درباره ایران اشتباه کرد

  • افزایش دما تا ۵۲ درجه‌؛ گرمای ۴۰ درجه‌ای در بیشتر نقاط کشور تداوم دارد

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۱ مرداد منتشر شد

  • میوه مخملی برای سم‌زدایی بدن

  • مهاجم مدنظر استقلال تصمیم نهایی خود را گرفت؟

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه یکم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه یکم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴