پوشش بیمه و خدمات درمانی جانبازان و معلولان افزایش میابد

پوشش بیمه و خدمات درمانی جانبازان و معلولان افزایش میابد

رئیس فدراسیون ورزش جانبازان از برنامه‌ریزی برای بهبود خدمات بیمه‌ای و درمانی افراد دارای معلولیت خبر داد.

جلیل کوهپایی زاده رئیس فدراسیون ورزش جانبازان در گفتگو با خبرنگار مهر، از برنامه‌ریزی برای بهبود خدمات بیمه‌ای و درمانی افراد دارای معلولیت خبر داد و گفت: در حال حاضر جانبازان تحت پوشش بیمه دی هستند و از خدمات خاص درمانی برخوردارند، اما در خصوص افراد دارای معلولیت، بیشتر از بیمه‌های پایه مانند بیمه سلامت و تأمین اجتماعی بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به پیگیری‌ها برای ارتقای خدمات درمانی این افراد افزود: مذاکراتی با دو شرکت بیمه، به‌ویژه بیمه سینا، انجام شده تا امکان بهره‌مندی معلولان از بیمه‌های تکمیلی فراهم شود. به گفته او، در صورت تحقق این همکاری، بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمانی و خدمات توانبخشی افراد دارای معلولیت توسط بیمه تکمیلی پوشش داده خواهد شد.

کوهپایی زاده در ادامه درباره وضعیت دارویی جانبازان اظهار داشت: تأمین داروی برخی جانبازان، به‌ویژه جانبازان شیمیایی که دچار بیماری‌های تنفسی هستند، گاهی با چالش‌هایی مواجه است و بخشی از داروهای مورد نیاز آنان از خارج کشور تأمین می‌شود. البته جزئیات دقیق‌تر این موضوع در حوزه مسئولیت بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارد.

رئیس فدراسیون جانبازان تأکید کرد: افراد دارای معلولیت معمولاً نیاز خاص دارویی ندارند، مگر آنکه مبتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت باشند که در آن صورت، درمان مشابه دیگر افراد جامعه است. اما در زمینه تجهیزات و وسایل توانبخشی، معمولاً این اقلام از طریق هلال‌احمر، بخش خصوصی یا در صورت احراز عنوان جانبازی، از سوی بنیاد شهید تأمین می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: حوزه مسئولیت فدراسیون بیشتر در زمینه ورزشکاران معلول و جانباز است و اطلاعات دقیق‌تر در خصوص جزئیات درمانی و بیمه‌ای باید از نهادهای مسئول مربوطه پیگیری شود.

کد خبر 6523669

  • سرانجام ساخت مراکز ویژه ورزش معلولان به کجا رسید؟

  • کدام خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه سلامت است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سرّ کمالات حضرت زینب(س)، درجه بالای عرفان و خداشناسی ایشان است

  • چالش شناخت مخاطب؛ برخی تصور می‌کنند تئاتر عروسکی فقط برای کودکان است!

  • حذف الزام ارائه مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان

  • صفحه نخست روزنامه‌های آذربایجان شرقی ۱۸ تیر ۱۴۰۴

  • توافق راهبردی ایران و روسیه، گامی موثر برای خنثی‌سازی تحریم‌ها است

  • راه «حسین» روشن بود

  • پوشش بیمه و خدمات درمانی جانبازان و معلولان افزایش میابد

  • دستگیری ۲۴متخلف محیط زیستی؛ زنگ خطر برای پرنده «هوبره» در خراسان جنوبی

  • «هگست» کاخ سفید را در جریان تصمیم خود در قبال اوکراین قرار نداده بود

  • رویکرد دانشگاه آزاد در جذب هیئت علمی قبل و بعد از شهادت طهرانچی

  • فرود اضطراری «بی-۲» آمریکا پس از تجاوز به مراکز هسته‌ای صلح‌آمیز ایران

  • تحقیر دوباره «ماکرون» توسط همسرش سوژه رسانه‌ها شد+تصاویر

  • توهمات ذهنی مقام اطلاعاتی فرانسه علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران

  • تصاویری از هدف قرار گرفتن و غرق شدن کشتی «مجیک سیز»+ فیلم

  • دریای خزر لرزید

  • رضایی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دستاوردهای مهمی برای ایران داشت

  • نخستین تأیید حمله ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی

  • نعیم قاسم: خبر «طوفان الاقصی» نیم ساعت پس از آغاز به «نصرالله» رسید

  • پایان جلسه نسل‌کش‌های روسیاه در کاخ سفید؛ ترامپ: اوضاع غزه تراژدیک است

  • سفر ویتکاف به قطر، به تعویق افتاد

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴