۱۷ هزار پرونده الکترونیک قضایی در رامسر تشکیل شد

۱۷ هزار پرونده الکترونیک قضایی در رامسر تشکیل شد

رامسر – رئیس دادگستری رامسر گفت: شمار پرونده های الکترونیک و بدون کاغذ به بیش از ۱۷ هزار فقره رسیده است.

سید جابر نقی زاده موسوی در گفت وگو با خبرنگار مهر با تبریک و تسلیت شهادت فرزندان پاک ایران، فرماندهان رشید ونیروهای زحمتکش نظامی، دانشمندان ارزشمند و مردم عزیز کشور افزود: کار در دادگستری خطیر و پرمسئولیت است و ما در انجام این مسئولیت‌ها از نعمت همکارانی برخورداریم که از نظر اخلاقی و سلامت نفس شایسته احترام هستند.

موسوی با بیان اینکه، مشکلات و نابسامانی در هر جامعه آثار خود را در بخش دیگری نمایان می‌کند و این مشکلات، خود را به شکل افزایش ورودی پرونده در دستگاه قضائی نشان خواهد داد، گفت: با وجود تلاش‌های صورت گرفته در معاونت پیشگیری از وقوع جرم، ورود پرونده‌ها در سال ۱۴۰۳ بالای بود و اگر به صورت متوسط هر پرونده ۴ نفر یا ۳ نفر اصحاب پرونده داشته باشد جمعیتی بیش از جمعیت شهرستان به مجموعه دادگستری مراجعه داشتند.

رئیس دادگستری رامسر تصریح کرد: در کنار این حجم از کار، توفیقات خوبی هم حاصل شد و تعداد پرونده‌های الکترونیک و بدون کاغذ به بیش از ۱۷ هزار فقره رسید که فایده چنین پرونده‌هایی ماندگاری مدارک شما همشهریان است تا هر زمان که اراده کردید به مدارک خود دسترسی داشته باشید.

وی گفت: میزان ابلاغ الکترونیک به بیش از ۹۹ درصد رسیده و مانند گذشته برای ابلاغ اوراق قضائی، مأمور ابلاغ به محل کار و زندگی اشخاص مراجعه نخواهد کرد.

موسوی تصریح کرد: افزایش صلح و سازش و استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف نیز یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های دستگاه قضائی است که در شهرستان هم با برگزاری جلسات منظم با اعضای شورای حل اختلاف در حال پیگیری هستیم و به توفیقات خوبی نیز دست یافتیم و به تلاش بیشتری هم در این زمینه نیاز داریم.

وی افزود: استفاده از نهادهای جایگزین حل اختلاف مانند داوری و میانجیگری نیز از دیگر برنامه‌های دستگاه قضائی است که سعی شده در شهرستان به آن توجه شود و فایده چنین روش‌هایی، حل اختلافات در فضایی آرام، با صرف هزینه و وقت کمتر است.

موسوی افزود: در صورت ارجاع امر به داوری، داور همانند مقام قضائی رأی صادر خواهد کرد و این رأی چنانچه بر اساس قانون صادر شده باشد، در واحد اجرای احکام و مانند احکام دادگاه‌ها به اجرا در خواهد آمد.

کد خبر 6507533

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اجتماع هیئات شاهرود و بسطام؛ محرمی پرشور پیش رو است

  • انصارالله: توافق با آمریکا تمام شد؛ پاسخ نظامی ما در راه است

  • برنامه ریزی برای محرم حماسی در استان سمنان

  • ۱۷ هزار پرونده الکترونیک قضایی در رامسر تشکیل شد

  • نامۀ ایران به شورای امنیت در پی تجاوز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای

  • واشنگتن پست: ترامپ مردم آمریکا و تمام دنیا را فریب داد

  • جهاد اسلامی: آمریکا نشان داد بزرگترین دشمن پیشرفت ملت‌های منطقه است

  • صفحه نخست روزنامه های استان فارس یکشنبه ۱ تیر

  • جوشش شعرهای ضداسرائیلی کم‌سابقه است

  • عراقچی: ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت خود محفوظ می‌دارد

  • موج نوزدهم عملیات ترکیبی «وعده صادق ۳» علیه اهداف نظامی رژیم صهیونیستی

  • بیانیه سازمان انرژی اتمی در پی حمله آمریکا به سایت‌های هسته‌ای

  • حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران؛ واکنش‌های متناقض در آمریکا

  • آسیب ورودی و خروجی تاسیسات فردو طی حملات آمریکا

  • ترامپ مدعی حمله به مراکز هسته‌ای ایران شد

  • ترامپ: اهداف امشب بسیار سخت بود

  • قطع اینترنت بین‌الملل؛ راهبردی برای جنگ ترکیبی و حفاظت از امنیت ملی

  • حجت‌الاسلام قمی: بدا به حالِ فراق ما و خوشا به حالِ وصال شما

  • حمله ایران، چند زخمی در میان آمریکایی‌ها برجای گذاشت

  • می‌شوی غرق در آب، کشتی آمریکا

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴