۶۰ هکتار از اراضی دولت بعد از ۳۲ سال به بیت‌المال بازگشت

۶۰ هکتار از اراضی دولت بعد از ۳۲ سال به بیت‌المال بازگشت

قوه قضائیه اعلام کرد: ۶۰ هکتار از اراضی دولت در بخش شریف آباد تهران بعد از ۳۲ سال با پیگیری دادگستری به بیت‌المال بازگشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از قوه قضائیه؛ سند مالکیت حدود ۶۰ هکتار از اراضی متعلق به دولت از توابع شهرستان ورامین در سال ۱۳۷۱ به نام دولت جمهوری اسلامی ایران با نمایندگی فرمانداری ورامین صادر شد.

فرمانداری ورامین این اراضی را در سال ۱۳۷۲ به سازمان همیاری شهرداری‌های استان تهران صلح کرد.

سازمان همیاری شهرداری‌های استان تهران این اراضی را به عنوان تضمین تسهیلات بانکی شرکتی در رهن یکی از بانک‌ها قرار داد و به دلیل عدم پرداخت اقساط تسهیلات از سوی این شرکت، در سال ۱۳۹۲ کل این اراضی به نام بانک منتقل شد.

بانک مذکور نیز از طریق برگزاری مزایده این اراضی را به دو شخص حقیقی به فروش رساند.

از همان ابتدا کشاورزان روستای جمال آباد بر روی این اراضی در حال کشت و زرع بوده‌اند که خریداران با طرح دعوای حقوقی به طرفیت اهالی روستا احکام خلع ید و رفع تصرف را از دادگاه اخذ کردند.

با طرح موضوع در جلسات شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی استان تهران و پیگیری‌ها و نظارت‌های قانونی صورت گرفته، مشخص می‌شود واگذاری این اراضی به سازمان همیاری شهرداری و به رهن گذاشتن آن در نزد بانک و در نهایت واگذاری به نام خریداران با ایرادات و اشکالات حقوقی و قانونی همراه بوده است.

همچنین بررسی‌های انجام شده نیز حاکی از عدم رعایت تشریفات قانونی مربوط به فروش املاک دولتی بوده است.

دیوان محاسبات نیز در سال ۱۴۰۱ طی نامه‌های مختلف انتقال اراضی دولت از سوی فرمانداری ورامین به سازمان همیاری را برخلاف قوانین و مقررات دانست.

برهمین اساس، پرونده قضایی این موضوع در شعبه دوم دادگاه عمومی بخش شریف آباد رسیدگی شد و طی دادنامه‌ای در مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۴ حکم بر ابطال عملیات اجرایی مزایده مربوط به تملیک بانک و ابطال مزایده مربوط به فروش ملک به خریداران و ابطال اسناد مالکیت صادر شد.

با اعتراض نسبت به رأی مذکور اخیراً شعبه ۵۳ دادگاه تجدید نظر استان تهران طی دادنامه‌ای حکم قطعی به رد تجدید نظر خواهی و دادنامه تأیید شد.

در نتیجه با پیگیری‌های دستگاه قضایی و صدور رأی نهایی پرونده، مشکلات مربوط به این اراضی و نگرانی‌های اهالی روستای جمال‌آباد مرتفع شد و ۶۰ هکتار از اراضی دولت در بخش شریف آباد تهران بعد از ۳۲ سال به بیت‌المال بازگشت.

کد خبر 6578206

  • مشکل سند مالکیت بیش از ۴ هزار واحد در خوزستان برطرف شد

  • معارضان محلی اصلی‌ترین مشکل سرمایه‌گذار در خوزستان

  • تأکید اژه‌ای بر عدم صدور وثایق غیرمتناسب با توان مالی متهمان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • معوقات فروردین‌ماه بازنشستگان حداقل بگیر امروز پرداخت می‌شود؟

  • برق استان اردبیل امروز چهارشنبه طبق زمانبندی خاموش می شود

  • استخدام و تبدیل وضعیت ۱۲۱۹ نفر در ادارات لرستان

  • دستگیری ۴ سارق خشن و کشف ۸ فقره سرقت در خراسان شمالی

  • تولید برنج در میاندورود ۳۱ درصد رشد داشته است

  • توزیع واکسن آنفلوآنزا در ایلام آغاز شد

  • صف‌بندی مقامات صهیونیست مقابل «نتانیاهو»

  • باند کلاهبرداران با چک کارتن‌خواب‌ها در خراسان شمالی دستگیر شد

  • برنامه خاموشی های احتمالی شهرستان زاهدان در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

  • نادعلی: از برگزاری کنسرت شجریان در میدان آزادی استقبال می کنیم

  • آواز اتحاد برای «کهنه سرباز زمین»؛ هنر عاملی برای تقویت امید و زندگی

  • ترامپ: از «پوتین» ناامید هستم؛ درباره غیبتم اخبار جعلی ساختند!

  • ترامپ: چند دقیقه پیش به یک قایق ونزوئلا شلیک کردیم!

  • حضور پزشکیان در مراسم رژه نیروهای مسلح چین+ فیلم

  • دستگیری جاسوسان اسرائیل و آمریکا در صنعاء

  • کاروان نظامی ارتش اسرائیل وارد خاک سوریه شد

  • بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش یک مستند در شبکه سلطنتی انگلیس

  • دلیل اصرار نتانیاهو برای انتقال جلسه کابینه امنیتی به پناهگاه محرمانه

  • نمایش پهپادهای پیشرفته ارتش چین در جریان مراسم رژه

  • دانه‌ای کوچک با خواص بزرگ برای قلب

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴