رییس پلیس راه راهور فراجا از وقوع یک تصادف یین کامیون و اتوبوس در محور ساوه تهران خبر داد و گفت: متأسفانه این تصادف ۴ کشته و۷ مصدوم برجای گذاشته است.
به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ سیاوش محبی در گفتوگو با ایسنا، در توضیح بیشتر اظهار کرد: ساعت ۵:۳۵ صبح امروز پنجشنبه، یک مورد تصادف در محور ساوه ـ تهران لاین شمالی کیلومتر ۱۸ در استان مرکزی به پلیس اعلام شد.
وی افزود: این تصادف بین یک دستگاه کامیون بنز و اتوبوس ولوو رخ داد که این اتوبوس از شهر ایوان ایلام به کرج در حال تردد بود و ۲۵ نفر مسافر داشت.
رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در این تصادف ۷ نفر از مسافران مجروح و متاسفانه ۳ نفر در محل تصادف و یک نفر در بیمارستان که ۲ مرد و ۲ زن بودند، جان خود را از دست دادند.
وی افزود: در حال حاضر راننده کامیون متواری است که پیگیری های لازم در حال اجراست. همچنین علت این تصادف نیز عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب الودگی راننده کامیون بنز اعلام شده است.
۴۷۲۳۶
کد مطلب 2275787
-
تصادف اتوبوس و کامیون در محور ساوه- تهران با چهار کشته / راننده کامیون متواری شد
-
کرمانپور: واردات واکسن آنفلوآنزا هنوز قطعی نشده؛ شرایط جنگی و دشوار است / امیدوارم از اینکه صادقانه مینویسم، مورد دشنام قرار نگیرم
-
واژگونی پراید در محور بیرجند-نهبندان با یک کشته و ۶ مصدوم
-
مرگ کودک ۴ساله تبریزی به دلیل حمله سگ ولگرد/ بیمارستان واکسن هاری نداشت
-
اعلام محدودیت ترافیکی آزادراه تهران – شمال و جاده کندوان در روز جمعه ۲۷ شهریور
-
شهادت ۲ جوان بسیجی در مشهد در روز تشییع رهبرشهید، تروریستی نبود/ قاتلان با خرید لباس نظامی می خواستند طلب میلیاردی را از پیمانکار بگیرند که…
-
فداکاری پلیس برای نجات دختربچه8ساله از عمق چاه 15متری/ تقدیر اشکبار پدرومادر کودک از استوار آدابیان /عکس
-
پسربچه 4ساله تبریزی را یک سگ هار کشت/ بیمارستان واکسن هاری نداشت / عکس
-
راستیآزمایی| حریم «تخت جمشید» به مرودشت الحاق شد؟/ پشتپرده یک مصوبه جنجالی/ حریم درجه دو تخت جمشید در چه وضعیتی است؟