مومنی: همه ارکان دولت و استانداران پای کار هستند

مومنی: همه ارکان دولت و استانداران پای کار هستند

وزیر کشور با محکومیت جنایت ددمنشانه رژیم صهیونیستی از مردم خواست آرامش خود را حفظ کنند؛ همه ارکان دولت و استانداران پای کار هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسکندر مؤمنی وزیر کشوردر یک برنامه تلویزیونی ضمن تسلیتِ شهادت تعدادی از شهروندان از جمله زنان و کودکان، فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای در پی حملات بامداد رژیم صهیونیستی، گفت: این جنایت ددمنشانه و بزدلانه را محکوم می‌کنیم و بدون تردید انتقام سختی گرفته خواهد شد.

وی افزود: در همان لحظات اولیه دستورات لازم صادر شد، تمامی استانداران در سراسر کشور در محل کار خود حاضر هستند. جلسات مربوطه، کمیسیون‌ها و شورای تأمین استان‌ها تشکیل شد و خدمات‌رسانی به صورت عادی جریان دارد.

مؤمنی ادامه داد: همچنین ستاد مدیریت بحران با حضور همه دستگاه‌های امدادی، اورژانس، آتش‌نشانی، نیروی انتظامی و هلال احمر به طور مستمر در حال فعالیت هستند و رصد وضعیت و اقدامات لازم صورت می‌گیرد. مردم اطمینان خاطر داشته باشند که همه ارکان دولت پای کار هستند؛ اداره امور قائم به شخص نیست، این را در تاریخ حدود نیم قرن انقلابمان نشان داده‌ایم و اثبات کرده‌ایم.

وزیر کشور خطاب به مردم ایران تأکید کرد: به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتاب‌زده که موجب اضطراب عمومی می‌شود، خودداری کنید. فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنید.

وی گفت: مردم اخبار و دستورالعمل‌های رسمی را فقط از رسانه ملی، کانال‌های ارتباطی و رسانه‌های رسمی دریافت کنید. فعالان فضای مجازی نیز امنیت روانی جامعه را در اولویت اول خود قرار دهند.

وزیر کشور ادامه داد: حتی الامکان از تردد غیرضروری پرهیز کنید. با کادر امدادی، درمان و اورژانس همکاری لازم را داشته باشید.

کد خبر 6503275

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • غدیر در میدان مقاومت؛ دل‌هایی که با هیچ بمب و موشکی از بین نمی‌رود

  • روند کاهش جمعیت جوان آذربایجان شرقی

  • تقویت انسجام درونی وظیفه‌ای واجب و همگانی است

  • طومار صهیون را در هم خواهیم پیچید

  • پویش فرهنگی «هر ایرانی موشکی بر قلب دشمن» در کردستان به اجرا درآمد

  • موضع کارلسون درباره جنگ بین تهران و تل‌آویو، ترامپ را عصبانی کرد!

  • قسم بر «فتح»! فردا را نخواهد دید اسرائیل

  • هم‌افزایی فضای حاکم بر اصفهات با تلاش فعالان هیئات مذهبی

  • بدرقه باشکوه شهید وطن رسول رضایی در ساوه با حضور گسترده مردم

  • «شی جین‌پینگ»نگرانی عمیق خود را از تهاجم صهیونیست‌هابه ایران ابراز کرد

  • تل‌آویو زیر آتش؛ مقر موساد هدف قرار گرفت

  • آخرین اخبار تجاوز رژیم صهیونیستی در استان ها؛ دستگیری عوامل موساد

  • صهیونیست‌ها به دنبال پیدا کردن منبع پخش شبکه «الجزیره»

  • پس‌لرزه‌های حمله موشکی ایران؛ «وایزمن» به صورت کامل تخریب شد

  • مشاهده دود غلیظ در اطراف تبریز

  • لحظه اصابت موشک پدافند رژیم صهیونیستی به تل‌آویو+ فیلم

  • وقوع یک حادثه دریایی در سواحل امارات

  • ترامپ، اسرائیل و پروژه‌ای که پیش از انفجار، سوخت

  • شلیک یک موشک جدید در حمله سپاه به مقر موساد

  • شهادت ۲ نفر در حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴